Live Κίνηση
Περισσότερα
skoda

Νέες επιφάνειες στο εσωτερικό της Skoda Fabia

Ελλάδα 4:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέες επιφάνειες στο εσωτερικό της Skoda Fabia

skoda

Νέες επιφάνειες στο εσωτερικό της Skoda Fabia

skoda

H νέα Skoda Fabia είναι ένα μοντέλο με… ακόμα περισσότερο στιλ. Κι αν το εξωτερικό της συνδυάζει μοντέρνα σχεδίαση με ουσία, το εσωτερικό του μοντέλου της τσέχικης μάρκας συνδυάζει λειτουργικότητα και ατμόσφαιρα ανώτερης ποιότητας.

Advertisement
Advertisement

Σε αυτό συνεισφέρουν οι νέες επενδύσεις καθισμάτων για το επίπεδο εξοπλισμού Ambition και Style, καθώς και για την Fabia Monte Carlo.

Επίσης, η επένδυση δυο αποχρώσεων με ραφές αντίθεσης στα υποβραχιόνια των θυρών και στο κεντρικό υποβραχιόνιο προσδίδει ξεχωριστό χαρακτήρα στο μοντέλο που πλέον έχει μπει στην τρίτη του γενιά.

Τα καθίσματα διατίθενται με κάλυμμα Suedia/υφασμάτινο κάλυμμα ενώ στον πρόσθετο προαιρετικό εξοπλισμό συναντώνται σπορ καθίσματα με διακοσμητική ραφή αντίθεσης.

Advertisement
Advertisement

Νέα χρώματα και ντεκόρ χρησιμοποιούνται στον επανασχεδιασμένο πίνακα οργάνων της Fabia ενώ διατίθενται επίσης περαιτέρω επιλογές εξατομίκευσης, όπως το πακέτο Dynamic!

Αυτό περιλαμβάνει μαύρα σπορ καθίσματα με κάλυμμα Suedia/υφασμάτινο κάλυμμα και κόκκινες ραφές, σπορ πολυλειτουργικό τιμόνι, πεντάλ σε σχεδίαση αλουμινίου, μια επιλογή δυο διακοσμητικών επενδύσεων για το ταμπλό, μαύρο εσωτερικό και πάνελ θυρών με κόκκινες ραφές στα υποβραχιόνια.

Skoda-Fabia-2019-j640tall