Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέες εκδόσεις για το πολυτελές DS 3

Ελλάδα 23:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέες εκδόσεις για το πολυτελές DS 3

ΝΕΑ

Νέες εκδόσεις για το πολυτελές DS 3

ΝΕΑ

Η νέα γκάμα του DS3 διατηρεί το εκλεπτυσμένο στυλ, ενώ ενισχύεται εξοπλιστικά στις τρεις διαθέσιμες εκδόσεις: Bastille, Performance Line και Esprit De Voyage.

Advertisement
Advertisement

H DS Automobiles προχωρά σε ανανέωση της γκάμας του DS 3, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τα χαρακτηριστικά που κάνουν τo συγκεκριμένο μοντέλο να ξεχωρίζει στην κατηγορία των premium B-SUV.

Με άξονες την πολυτέλεια, τη σύγχρονη τεχνολογία και το εκλεπτυσμένο στυλ, η νέα γκάμα του DS 3 πετυχαίνει για ακόμη μια φορά, την ιδανική ισορροπία μεταξύ ποιότητας, πολυτέλειας, παρέχοντας ταυτόχρονα άνετη οδήγηση.

Διατηρώντας το ξεχωριστό της ντιζάιν, η νέα γκάμα του DS 3 παρέχει στους επιβάτες, ένα υψηλό επίπεδο πολυτέλειας. Απευθύνεται σε αγοραστές που αναζητούν την αποκλειστικότητα και θέλουν να απολαμβάνουν ό,τι ακριβώς προσφέρουν τα μεγάλα SUV, αλλά σε compact διαστάσεις.

Advertisement
Advertisement

Σε επίπεδο εξοπλισμού, η νέα γκάμα του DS 3, προάγει την ευελιξία, την άνεση, την ασφάλεια και αίσθηση πολυτέλειας.

Ακόμα και στην πρώτη έκδοση Bastille, ο εξοπλισμός είναι υπερπλήρης για εύκολη, άνετη και ασφαλή καθημερινότητα: Ηχομονωτικό παρμπρίζ, Οθόνη αφής 10,25 ιντσών για το infotainment, ασύρματη σύνδεση Apple CarPlay και Android Auto, ψηφιακό πίνακα οργάνων 7 ιντσών, αυτόματο κλιματισμό, εσωτερικό ατμοσφαιρικό φωτισμό, αντιθαμβωτικό εσωτερικό καθρέπτη, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους εξωτερικούς καθρέπτες, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, cruise control, αυτόματη ενεργοποίηση φώτων, Keyless Start, σύστημα διατήρησης της λωρίδας κυκλοφορίας, αυτόνομο φρενάρισμα, αναγνώριση των οδικών σημάτων, σκούρα κρύσταλλα, προβολείς LED και ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών.

Advertisement

Οι οκτώ ενσωματωμένοι αερόσακοι, με στάνταρτ πίσω πλευρικούς επιπλέον των αερόσακων οροφής, αποτελούν ένα ακόμη χαρακτηριστικό της προσοχής που έχει δοθεί στην ασφάλεια.

Το στάνταρτ σύστημα Advanced Traction Control (προγράμματα οδήγησης σε χιόνι, λάσπη, άμμο) με Hill Descent Assist (σύστημα υποβοήθησης κατάβασης), η αυξημένη απόσταση από το έδαφος και οι μεγάλοι τροχοί (διαμέτρου 69 εκατοστών) είναι οι σύμμαχοι για τις διαδρομές εκτός ασφάλτου.

Advertisement

Σημαντικό επίσης είναι, ότι διατίθεται σε 100% ηλεκτρική έκδοση με αυτονομία σε αστικό κύκλο έως 575 χιλιόμετρα, καθώς και με μια ευρεία γκάμα θερμικών κινητήρων βενζίνης ή ντίζελ χαμηλού κυβισμού και υψηλής απόδοσης. Όλοι οι θερμικοί κινητήρες συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων EAT8.

Οι νέοι κάτοχοι του DS 3 μπορούν να καρπωθούν από το πρόγραμμα DS Assistance που τους παρέχει 5 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια. Επιπλέον, στο DS 3 παρέχονται 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: DS 3 E-Tense (156 PS, 54 kWh)
Δοκιμή: DS 7 E-TENSE 4×4 300
H Τεχνητή Νοημοσύνη μπήκε και στα αυτοκίνητα