ΝΕΑ

Nέες εκδόσεις Audi Q3 και Q3 Sportback (+τιμές)

Ελλάδα 12:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Nέες εκδόσεις Audi Q3 και Q3 Sportback (+τιμές)

ΝΕΑ

Nέες εκδόσεις Audi Q3 και Q3 Sportback (+τιμές)

ΝΕΑ

Αναβαθμίζεται σημαντικά το εξοπλιστικό επίπεδο του δημοφιλούς γερμανικού SUV, με την έλευση των νέων εκδόσεων.

Advertisement
Advertisement

Το Audi Q3 αποτελεί τον ορισμό του best seller στα πολυτελή μεσαία SUV. Στην τρέχουσα γενιά του, με την προσθήκη της σπορ έκδοσης Q3 Sportback και την ενσωμάτωση καινοτόμων ψηφιακών τεχνολογιών και εξελιγμένων συστημάτων plug-in υβριδικής κίνησης, παρουσιάζεται ακόμα πιο πλήρες και ελκυστικό από ποτέ.

Με αμάξωμα που συναρπάζει χάρη στο δυναμικό χαρακτήρα της σχεδίασης και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στοιχεία (όπως η μάσκα Singleframe ή οι προβολείς LED Matrix με έξυπνη προσαρμογή της φωτεινής δέσμης) και ένα σαλόνι που ξεχωρίζει για την απαράμιλλη ποιότητα και τους κορυφαίους χώρους για επιβάτες και αποσκευές, τα Audi Q3 και Q3 Sportback αποτελούν τον ιδανικό συνδυασμό της πολυτελούς κομψότητας και της all-round πρακτικότητας.

Τα εξελιγμένα συστήματα πολυμέσων ΜΜΙ τελευταίας γενιάς και οι εντυπωσιακές δυνατότητες συνδεσιμότητας  σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες του Audi connect, κάνουν πολύ πιο εύκολη και άνετη την καθημερινή ζωή του οδηγού και των επιβατών.

Advertisement
Advertisement

Σε συνδυασμό με ένα πληθωρικό πακέτο συστημάτων υποβοήθησης τελευταίας γενιάς, τα Audi Q3 και Q3 Sportback αποτελούν  τις πιο πλήρεις προτάσεις της κατηγορίας τους σε ό,τι αφορά την ασφάλεια και την ευκολία στην οδήγηση.

Χάρη στην εκτεταμένη γκάμα κινητήριων μονάδων TFSI  βενζίνης και TDI diesel, μεταξύ των οποίων και η εξαιρετική plug-in υβριδική έκδοση με απόδοση 245 ίππων και ηλεκτρική αυτονομία 51 χιλιομέτρων, τα Audi Q3 και Q3 Sportback προσφέρουν ένα μεγάλο εύρος επιλογών σε εκδόσεις εξοπλισμού και δυνατότητες εξατομίκευσης μέσω του προγράμματος Audi Exclusive.

Στο ήδη πλούσιο εξοπλιστικό επίπεδο, υπάρχουν διαθέσιμες στην ελληνική αγορά νέες εκδόσεις που αναβαθμίζουν σημαντικά τον στάνταρ εξοπλισμό, καθιστώντας το SUV της Audi ακόμα πιο ανταγωνιστικό και μία αποό τις κορυφαίες προτάσεις της κατηγορίας του.

Advertisement

Οι νέες αυτές εκδόσεις, μεταξύ των οποίων ενδεικτικά αναφέρουμε τις Q3 Advanced Plus 35 TFSI S tronic, Q3 SB Advanced Plus 35 TFSI S tronic, Q3 SB S line 35 TFSI S tronic, Q3 SB 45 TFSI quattro S tronic, περιλαμβάνουν στον βασικό τους εξοπλισμό τα παρακάτω:

•       Κλείδωμα άνεσης

Advertisement

•       Ηλεκτρικό άνοιγμα & κλείσιμο πόρτας χώρου αποσκευών

•       Υποβοήθηση προβολέων

•       Εξωτερικούς καθρέπτες ηλεκτρικά αναδιπλούμενους

Advertisement

•       Πακέτο συστημάτων υποβοήθησης με Adaptive Cruise Control, Υποβοήθηση στάθμευσης εμπρός-πίσω Audi Parking Aid Plus, Υποβοήθηση αλλαγής λωρίδας (Lane change assistant), Lane keeping system με ημι-αυτόματη διαχείριση του οχήματος σε περίπτωση έκτακτου περιστατικού, Τraffic jam assist

•       Πακέτο εσωτερικού φωτισμού LED

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η έκδοση Q3 Business Pro 45 TFSI e S tronic. Πρόκειται για την plug-in υβριδική έκδοση του αυτοκινήτου, που επωφελείται από την απαλλαγή τελών κυκλοφορίας και μηδενικό φόρο εταιρικής χρήσης (τιμή προ φόρων κάτω από 40.000 €), για την οποία υπάρχει άμεση διαθεσιμότητα παράδοσης στην Ελλάδα. Η συγκεκριμένη έκδοση έχει στον βασικό της εξοπλισμό τα παρακάτω:

•       Μεταλλικό χρώμα

•       Κλείδωμα άνεσης

•       Ηλεκτρικό άνοιγμα & κλείσιμο πόρτας χώρου αποσκευών

•       Υποβοήθηση προβολέων

•       Πακέτο εσωτερικού φωτισμού LED

•       Εξωτερικούς καθρέπτες ηλεκτρικά αναδιπλούμενους

•       Πακέτο συστημάτων υποβοήθησης με Adaptive Cruise Control, Υποβοήθηση στάθμευσης εμπρός-πίσω Audi Parking Aid Plus, Υποβοήθηση αλλαγής λωρίδας (Lane change assistant), Lane keeping system με ημι-αυτόματη διαχείριση του οχήματος σε περίπτωση έκτακτου περιστατικού και Τraffic jam assist

•       Επενδύσεις καθισμάτων σε συνδυασμό δέρμα/δερματίνη

•       Επένδυση στα υποβραχιόνια των θυρών σε δερματίνη

•       Πίσω κεντρικό υποβραχιόνιο

•       Πρίζα 12-volt και 2 USB θύρες φόρτισης για τους πίσω επιβάτες

Το Audi Q3 ξεκινά από τις 35.980  ευρώ, το Q3 Sportback από 42.980 ευρώ, ενώ η τιμή της έκδοσης Q3 Business Pro 45 TFSI e S tronic διαμορφώνεται στις 52.580 ευρω, με μηδενικό φόρο για τους εταιρικούς χρήστες (τιμή προ φόρων κάτω από 40.000 ευρώ).