Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα τεχνολογία στον κλιματισμό του Skoda Scala

Ελλάδα 5:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα τεχνολογία στον κλιματισμό του Skoda Scala

ΝΕΑ

Νέα τεχνολογία στον κλιματισμό του Skoda Scala

ΝΕΑ

Για όσους ταλαιπωρούνται από καταρροή κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και όχι μόνο, η Skoda εμφανίζει μια νέα τεχνολογία στον κλιματισμό του νέου Scala που «υπόσχεται» καλύτερες συνθήκες.

Advertisement
Advertisement

Περίπου 13 εκατομμύρια άνθρωποι στη Βρετανία έχουν πρόβλημα με τις κλιματολογικές αλλαγές των εποχών και παρουσιάζουν αλλεργίες αλλά και συμπτώματα κρυώματος. Την κατάσταση αυτή, η χρήση του κλιματισμού στο αυτοκίνητο, την επιβαρύνει. Η Skoda, αναγνωρίζοντας το πρόβλημα, λανσάρει στο νέο Skoda Scala την τεχνολογία που επιτρέπει τη χρήση του κλιματισμού ακόμα και σε όσους έχουν σχετική ευαισθησία.

Advertisement
Advertisement

Το πρόβλημα της εποχιακής καταρροής είναι αρκετά σημαντικό για πολύ κόσμο. Για αυτούς, η Skoda προτείνει τη χρήση του κλιματισμού, με τα παράθυρα κλειστά και την ανακύκλωση του αέρα ενεργοποιημένη. Ο διζωνικός κλιματισμός του νέου Scala, χρησιμοποιεί μια νέα τεχνολογία φίλτρων με αισθητήρα ποιότητας αέρα. Έτσι εξασφαλίζεται η καλύτερη δυνατή ποιότητα στον αέρα της καμπίνας του αυτοκινήτου. Εκτός αυτού, στο τμήμα έρευνας και εξέλιξης της Skoda, έχει μελετηθεί επισταμένα η ροή του αέρα στην καμπίνα από όλους τους αεραγωγούς, στο ταμπλό αλλά και στην πίσω κονσόλα, προκειμένου να γίνεται η πιο ομαλή μεταφορά και μείωση της θερμοκρασίας.