Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η νέα συλλογή για το 2017 από τη Rolls-Royce

Ελλάδα 7:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η νέα συλλογή για το 2017 από τη Rolls-Royce

ΝΕΑ

Η νέα συλλογή για το 2017 από τη Rolls-Royce

ΝΕΑ

H Rolls-Royce ανακοίνωσε την συλλογή της Couture για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017. Λεπτομέρειες σε έντονο χρώμα θα συμπληρώσουν το κλασικό λευκό, καθώς η Dawn είναι ένα μοντέλο εμπνευσμένο από το χώρο της μόδας. Η Rolls-Royce και ο κόσμος της υψηλής ραπτικής εδώ και καιρό έχουν αποκτήσει μία κοινή φιλοσοφία, έχοντας τα καλύτερα υλικά και μεταρέποντάς τα στα πιο εκλεκτά και επιθυμητά αγαθά πολυτελείας για τους πελάτες της. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Υπό την επίβλεψη του Διευθυντή Σχεδίασης, Giles Taylor, μια ομάδα από ταλαντούχους σχεδιαστές του κόσμου της μόδας, γνώστες ακριβών υφασμάτων και πολυτελών αξεσουάρ, καθώς και εξειδικευμένοι κλωστοϋφαντουργοί εργάστηκαν σκληρά. Το αποτέλεσμα ήταν η ενσωμάτωση ματαξιού και η απίστευτη ύφανση στο εσωτερικό των  κατά παραγγελία οχημάτων της βρετανικής μάρκας.

rolls-royce-2017-a640

Για τη δημιουργία του «Dawn – Inspired by Fashion», οι σχεδιαστές επέλεξαν σαν καμβά το λευκό πάνω στο οποίο θα δούμε τους έντονους τόνους για τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017, Κόκκινο Mugello, Μπλε Cobalto ή μανταρινί. Λεπτές αποχρώσεις αυτών των χρωμάτων κοσμούν στο εσωτερικό τις πτυχές καθεμίας Dawn.

Advertisement
Advertisement

Ο Taylor δήλωσε: «Οι πελάτες μας είναι αυστηροί κριτές όσον αφορά τη μόδα. Γι ‘αυτούς, τα αντικείμενα πολυτελείας θεωρούνται ως πηγή έμπνευσης για τους άλλους. Η Dawn – Inspired by Fashion από τη Rolls-Royce εκφράζει την έννοια ότι η έμπνευση για πραγματικά προσωπικά αντικείμενα προέρχονται από τα πάθη, τις προτιμήσεις και τον τρόπο ζωής του καθενός».

rolls-royce-2017-b640 rolls-royce-2017-c640 rolls-royce-2017-e640

Το Arctic λευκό χρώμα των δερμάτινων καθισμάτων έρχεται σε αντίθεση με τα κεντημένα προσκέφαλα, καθώς και τις ραφές στα καθίσματα. Η αφή, η άνεση και η ποιότητα που παρέχει είναι μείζονος σημασίας χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου μοντέλου.

Advertisement

rolls-royce-2017-d640

 

Advertisement