Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα συλλεκτική Ferrari J50

Ελλάδα 8:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα συλλεκτική Ferrari J50

ΝΕΑ

Νέα συλλεκτική Ferrari J50

ΝΕΑ

H ιταλική φίρμα παρουσίασε τη νέα Ferrari J50, που θα κατασκευαστεί σε μόλις 10 μονάδες, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 ετών παρουσίας της εταιρείας στην Ιαπωνία.

Advertisement
Advertisement

Επιμέλεια: Κώστας Φούζας

Το νέο μοντέλο βασίζεται πάνω στην Ferrari 488 Spider και ξεχωρίζει με τα carbon αφαιρούμενα τμήματα της οροφής του, τα οποία αποθηκεύονται πίσω από τα καθίσματα. Παράλληλα, η νέα Ferrari J50 διαθέτει αρκετές περαιτέρω αλλαγές στο αμάξωμά της και ιδίως στο εμπρόσθιο τμήμα, εκεί όπου διακρίνονται τα πολύ επιθετικά LED φώτα, αλλά και ο άκρως δυναμικός προφυλακτήρας με μεγάλα πτερύγια, που της χαρίζουν μια ιδιαίτερη παρουσία. Εντυπωσιακή είναι στο πλάι η ύπαρξη μιας μαύρης γραμμής που καταλήγει μέσα στους πίσω πλαϊνούς αεραγωγούς, ενώ υπάρχουν και νέα διπλά στρογγυλά φώτα στο πίσω μέρος του αμαξώματος, μαζί με μια νέα μαύρη αεροτομή και πιο δυναμικό διαχύτη.

Advertisement
Advertisement

Οι αισθητικές αλλαγές ολοκληρώνονται με τις σφυρήλατες ζάντες 20 ιντσών ειδικής σχεδίασης, ενώ εσωτερικά, ο θάλαμος έρχεται από την 488 Spider έχοντας νέες επενδύσεις, καθώς και δέρμα και αλκαντάρα σε κόκκινο και μαύρο. Στο πεδίο του κινητήρα, η νέα Ferrari J50 διαθέτει τον 3,9 λίτρων V8 πάλι από τη 488 Spider, ο οποίος όμως αποκτά 20 επιπλέον άλογα ισχύος φθάνοντας στα 690 συνολικά. Tέλος, η εταιρεία δεν ανακοινώνει κάτι προς το παρόν, σχετικά με τις επιδόσεις του μοντέλου.