Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα Porsche 911: Διαρροή επίσημων φωτογραφιών

Ελλάδα 10:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα Porsche 911: Διαρροή επίσημων φωτογραφιών

ΝΕΑ

Νέα Porsche 911: Διαρροή επίσημων φωτογραφιών

ΝΕΑ

Μπορεί να έχουμε δει την επόμενη γενιά της Porsche 911 (992) όχι και λίγες φορές χωρίς καμουφλάζ, ωστόσο η διαρροή επίσημων φωτογραφιών έρχεται απλά να επιβεβαιώσει αυτά που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα αλλά και να τα επικαιροποιήσει παράλληλα. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Οι φωτογραφίες που βλέπετε στις οθόνες σας είναι επίσημες σύμφωνα με την ιστοσελίδα Jalopnik αν και όπως φαίνεται δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή ποιότητα. Όπως και να έχει μας δείχνουν την εμφάνιση της επόμενης γενιάς της Porsche 911 (992), ενώ μπορούμε να διακρίνουμε και τις σχεδιαστικές διαφορές της με το υπάρχον μοντέλο.

2020-porsche-911-photo-leak2

Συνολικά η νέα γενιά διατηρεί τις απαράμιλλες σχεδιαστικές γραμμές που χαρακτηρίζουν το μοντέλο των Γερμανών. Στο πίσω μέρος οι θόλοι παρουσιάζονται πιο τονισμένοι, ενώ μεγάλες διαφορές παρατηρούνται στα πίσω φωτιστικά σώματα που είναι πιο στενά σε σχέη με το παρελθόν και ενώνονται από μία φωτιζόμενη γραμμή, μια αναφορά σε παλιότερες γενιές της 911.

Advertisement
Advertisement

2020-porsche-911-photo-leak3

Περισσότερες λεπτομέρειες φυσικά αλλά και φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης θα έχουμε στη διάθεσή μας στις 27 Νοεμβρίου όταν και θα αποκαλυφθεί επίσημα η νέα Porsche 911 στο Σαλόνι του Los Angeles.