Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα Mercedes E-Class Cabriolet

Ελλάδα 21:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα Mercedes E-Class Cabriolet

ΝΕΑ

Νέα Mercedes E-Class Cabriolet

ΝΕΑ

Η οικογένεια της νέας E-Class θα ολοκληρωθεί στις αρχές Μαρτίου, όπου η Mercedes θα μας αποκαλύψει την ανοιχτή έκδοση του μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Η νέα Mercedes E-Class Cabriolet αναμένεται να αποκαλυφθεί τις επόμενες ημέρες, με τις πρώτες ηλεκτρονικά επεξεργασμένες κατασκοπευτικές εικόνες του μοντέλου να μας αποκαλύπτουν μια αρκετά εκλεπτυσμένη σιλουέτα που μας παραπέμπει-σε μεγάλο βαθμό- στην coupe έκδοση που παρουσιάστηκε πρόσφατα. Παράλληλα, περιμένουμε χρήση υφασμάτινης οροφής που θα μπορεί να αναδιπλώνει και σε ταχύτητες έως 50 km/h.

Στο πεδίο των μηχανικών συνόλων δεν αναμένουμε διαφορές σε σχέση με την E-Class Coupe. Έτσι, αρχικά, το γερμανικό μοντέλο θα είναι διαθέσιμο με  4 μηχανικά σύνολα. Mε το νέο 2λιτρο ντίζελ μοτέρ της Mercedes & τους 192 ίππους, με υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης 2.000 κυβικών εκατοστών (με 184 και 245 ίππους), όπως επίσης και με έναν 3λιτρο V6 328 ίππων που θα συνδυάζεται με την τετρακίνηση 4Matic. Επίσης, όλες οι εκδόσεις θα έχουν στον στάνταρ εξοπλισμό τους το αυτόματο κιβώτιο 9G- TRONIC. Στην κορυφή της γκάμας αναμένεται να τοποθετηθεί η Mercedes AMG E50 Cabriolet με απόδοση 450 ίππων. Περισσότερες λεπτομέρειες για το μοντέλο…στην έκθεση της Γενεύης.

Advertisement
Advertisement