Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα Maserati Ghibli Ribelle

Ελλάδα 0:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα Maserati Ghibli Ribelle

ΝΕΑ

Νέα Maserati Ghibli Ribelle

ΝΕΑ

Η Maserati αποκάλυψε μια νέα, περιορισμένης παραγωγής έκδοση της Ghibli, η οποία έρχεται για να προσφέρει ακόμη περισσότερη αισθητική -και όχι μόνο- μοναδικότητα στον αγοραστή της. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Αρχικά, η νέα Maserati Ghibli Ribelle όπως ονομάζεται το μοντέλο, διαθέτει ένα αμάξωμα που βάφεται σε ειδικό μαύρο χρώμα NeroRibelle, ενώ συνοδεύεται και από ειδικής σχεδίασης 19 ιντσών μαύρες ζάντες με κόκκινα ενθέματα.

Στο εσωτερικό, η νέα Ghibli Ribelle διαθέτει ένα ταμπλό σε μαύρο/κόκκινο χρώμα, μαύρες επενδύσεις θυρών, κόκκινο κεντρικό υποβραχιόνιο και επίσης σπορ καθίσματα σε μαύρο/κόκκινο χρώμα. Το σπορ τιμόνι επενδύεται με μαύρο δέρμα και έχουν προστεθεί paddles αλλαγής ταχυτήτων ακριβώς πίσω του.

Ghibli Ribelle (2)

Advertisement
Advertisement

Οι αλλαγές στο εσωτερικό ολοκληρώνονται με την προσθήκη του λογότυπου Ribelle, ενώ για τους πελάτες που θα θελήσουν ακόμη περισσότερα, η Maserati προσφέρει το πακέτο Ribelle Plus (φιμέ τζάμια, full-LED Matrix φώτα, ηχοσύστημα της Harman Kardon κ.α.).

Στους κινητήρες τέλος, η νέα Maserati Ghibli Ribelle μπορεί να συνδυαστεί και με τα τρία διαθέσιμα μοτέρ του ιταλικού μοντέλου (V6 turbo-diesel 275 ίππων και V6 twin-turbo βενζινοκινητήρας 350 και 430 ίππων).

Ghibli Ribelle (3)