Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα Lamborghini Urus Evo: Αλλαγές στο σχήμα (+video)

Ελλάδα 8:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα Lamborghini Urus Evo: Αλλαγές στο σχήμα (+video)

ΝΕΑ

Νέα Lamborghini Urus Evo: Αλλαγές στο σχήμα (+video)

ΝΕΑ

Νέες σχεδιαστικές λεπτομέρειες για το crossover. Ένα νέο βίντεο από το κανάλι Varryx στο YouTube καταγράφει ένα Urus Evo, που δοκιμάζετε μαζί με το μοντέλο παραγωγής, γεγονός που έκανε πολύ εύκολη τη διάκριση των μικρών διαφορών τους.

Advertisement
Advertisement

Η ανανεωμένη έκδοση της Lamborghini Urus δοκιμάζεται ήδη, σε πρωτότυπα, κρύβοντας τον ανανεωμένο σχεδιασμό της κάτω από καμουφλάζ.

 

Η ανανέωση του Crossover της Lamborghini αναμένεται να δώσει στο μοντέλο νέα εμφάνιση σε συνδυασμό με άλλες μικρές αναβαθμίσεις στα μηχανικά μέρη.

Advertisement
Advertisement

Στο μπροστινό μέρος, η «μάσκα» και οι αεραγωγοί έχουν νέα εμφάνιση με απλούστερες οριζόντιες μπάρες και νέες σχάρες εισαγωγής στο εξωτερικό του προφυλακτήρα. Υπάρχουν πιο σημαντικές αλλαγές στο πίσω μέρος: Ο πίσω προφυλακτήρας έχει ένα νέο σχήμα που αλλάζει τη σχεδίαση των αεραγωγών.

Η ανανεωμένη Urus αναμένεται να συνεχίσει να χρησιμοποιεί τον ίδιο V8 διπλού turbo 4,0 λίτρων, που κινεί το τρέχον μοντέλο. Παράγει 641 ίππους και 848 Nm ροπής.

Advertisement

Η Lamborghini δεν αναμένεται να κάνει σημαντικές αλλαγές στο σύστημα μετάδοσης κίνησης, αν και μερικές ενημερώσεις/αναβαθμίσεις λογισμικού θα μπορούσαν να αλλάξουν σημαντικά την λειτουργία της.

Το εσωτερικό μπορεί να έχει μερικές τροποποιήσεις, όπως ένα καινούργιο σύστημα ψυχαγωγίας ή άλλες μικρές αλλαγές στη διακόσμηση. Η εταιρία από την Sant’Agata Bolognese, δεν έχει ανακοινώσει πότε θα δούμε τη νέα Urus, αν και φημολογείται ότι θα παρουσιαστεί το 2022 στην Ευρώπη πριν κυκλοφορήσει παγκοσμίως.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Lamborghini Sian FKP 37
Η Lamborghini Urus… πετάει! (video)
Η Lamborghini Urus της Kardashian είναι ό,τι πιο… cringe