Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οργασμός από Jaguar και Range Rover στο Πεκίνο (vid)

Ελλάδα 11:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οργασμός από Jaguar και Range Rover στο Πεκίνο (vid)

ΝΕΑ

Οργασμός από Jaguar και Range Rover στο Πεκίνο (vid)

ΝΕΑ

Η Jaguar Land Rover παρουσίασε στην έκθεση αυτοκινήτου του Πεκίνου, μεταξύ άλλων, τη νέα Jaguar XF με μακρύ μεταξόνιο (XFL), που αναπτύχθηκε αποκλειστικά για Κινέζους πελάτες.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα με την Jaguar XFL, η Jaguar Land Rover παρουσίασε επίσης έξι άλλα νέα οχήματα που κάνουν το ντεμπούτο τους στην αγορά εκεί:
Για την Jaguar, η SVR F-TYPE και η Jaguar Diamond Limited Edition θα εμφανιστούν στην Κίνα για πρώτη φορά.
Η Jaguar Diamond Limited Edition ενισχύει την Jaguar XJ LWB με πρόσθετα χαρακτηριστικά που αναπτύχθηκε αποκλειστικά από την Special Vehicles Operations της Jaguar Land Rover. Αυτή θα είναι διαθέσιμη μόνο στην Κίνα, τη Νότια Κορέα, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική.
Η Jaguar F-PACE είναι το απόλυτο πρακτικό σπορ αυτοκίνητο που συνδυάζει τα καλά της F-Type, είναι εμπνευσμένο δηλαδή από τον σχεδιασμό και τη δυναμική συμπεριφορά της. Το F-PACE θα πωλείται στην Κίνα από το Μάιο του 2016.

Advertisement
Advertisement

Όσον αφορά στην Land Rover το ντεμπούτο τους στην Κίνα έκαναν τα εξής:
Το Range Rover Evoque Convertible είναι το πρώτο compact SUV πολυτελείας στον κόσμο που φέρει μετατρέψιμο τα πολυτελή χαρακτηριστικά της οικογένειας Range Rover.
Το Range Rover SVAutobiography είναι το αποκορύφωμα της πολυτέλειας και φινέτσας της εταιρίας. Είναι το πιο ισχυρό μοντέλο Range Rover στην παραγωγή με 550 PS και έναν V8 υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα.
Το ειδικά διαμορφωμένο για την αγορά, Range Rover Evoque έχει βρετανικό σχεδιασμό και οι τιμές του θα ξεκινούν από 398000 RMB, δηλαδή περίπου 53.700 ευρώ.

Η Jaguar Land Rover καθιερώθηκε για πρώτη φορά στην Κίνα μόλις πριν από μια δεκαετία και έχει μια μακροχρόνια δέσμευση για τους Κινέζους πελάτες της. Έχει περισσότερους από 190 εμπόρους και εκθέσεις, καθώς και 6 ακαδημίες κατάρτισης και 3 κέντρα – μουσεία Land Rover. Το πρόγραμμα κατάρτισης για μαθητευόμενους στην Jaguar Land Rover δημιουργήθηκε μόλις πριν από πέντε χρόνια και μέχρι σήμερα 350 μαθητευόμενοι τους αποφοιτούν από το πρόγραμμα αυτό κάθε χρόνο.