Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα ειδική έκδοση Jeep Wrangler Rubicon 1941

Ελλάδα 22:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέα ειδική έκδοση Jeep Wrangler Rubicon 1941

ΝΕΑ

Νέα ειδική έκδοση Jeep Wrangler Rubicon 1941

ΝΕΑ

Το τμήμα εξατομίκευσης Mopar δημιούργησε μια νέα ειδική έκδοση του Jeep Wrangler Rubicon με την ονομασία 1941.

Advertisement
Advertisement

Η νέα έκδοση παρουσιάστηκε στην έκθεση της Γενεύης και αποτελεί δείγμα γραφής των δυνατοτήτων εξατομίκευσης της Mopar. Το όνομα της έκδοσης προέρχεται από την ημερομηνία γέννησης του θρυλικού Jeep Willy που ξεκίνησε ως στρατιωτικό όχημα για να εξελιχθεί στην συνέχεια σε ένα από τα πλέον χαρακτηριστικά και αγαπητά αυτοκίνητα στην ιστορία της αυτοκίνησης.

Ως βάση του 1941 χρησιμοποιήθηκε η εστιασμένη εκτός δρόμου έκδοση Rubicon του Wrangler στη οποία έχουν τοποθετηθεί ψηλότερη ανάρτηση, ψηλότερη εισαγωγή αέρα κ.α. Ως βασικό χρώμα της συγκεκριμένης έκδοσης έχει επιλεχθεί το κίτρινο Hella Yella σε συνδυασμό με πολλές επιμέρους λεπτομέρειες σε μαύρη αντίθεση. Επιπλέον σε αρκετά σημεία όπως και στο καπό έχει προστεθεί η επιγραφή 1941 ενώ το αυτοκίνητο είναι εφοδιασμένο με μαλακή αναδιπλούμενη οροφή.

Advertisement
Advertisement

Το Wrangler Rubicon 1941  θα προσφέρεται στην ευρωπαϊκή αγορά τόσο σε πετρελαιοκίνητη όσο και σε βενζινοκίνητη έκδοση, με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων ή αυτόματο 8άρι. Θυμίζουμε πως η έκδοση Rubicon με στόχο τις καλύτερες εκτός δρόμου δυνατότητες έχει αναβαθμισμένο σύστημα τετρακίνησης με ενισχυμένους άξονες, δυνατότητα απεμπλοκής των αντιστρεπτικών και δυνατότητα κλειδώματος των διαφορικών καθώς και πιο κοντή σχέση μετάδοσης.