Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα ειδική έκδοση για τη Giulietta

Ελλάδα 9:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέα ειδική έκδοση για τη Giulietta

ΝΕΑ

Νέα ειδική έκδοση για τη Giulietta

ΝΕΑ

Παράλληλα με το λανσάρισμα της νέας Giulietta Quadrifoglio Verde, η Alfa Romeo διαθέτει στην ελληνική αγορά από το τέλος Ιουνίου μια ειδική σειρά για τη Giulietta που θα ονομάζεται«QV Line».

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Όπως εύλογα συμπεραίνει κανείς, είναι εμπνευσμένη από την Quadrifoglio Verde και έχει πολλά κοινά στοιχεία – τόσο στην εξωτερική σχεδίαση, όσο και στον εσωτερικό διάκοσμο του αυτοκινήτου. Η «QV Line» διατίθεται αποκλειστικά στο ματ γκρι χρώμα που αποτέλεσε το χρώμα λανσαρίσματος της νέας Quadrifoglio Verde στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης και εξοπλίζεται με δύο κινητήρες που ήδη εφοδιάζουν το ιταλικό μοντέλο, τον 1.6 lt JTDM-2 πετρελαιοκινητήρα απόδοσης 105 ίππων και τον 1400άρη βενζινοκινητήρα των 170 ίππων.

Στον τομέα της εξωτερικής εμφάνισης, δεσπόζει το λογότυπο QV Line, ενώ συναντώνται σκούρα κρύσταλλα, στιλπνό φινίρισμα στη γρίλια, τα καλύμματα των καθρεφτών, τις χειρολαβές των θυρών και τα πλαίσια των προβολέων ομίχλης (που είναι σκουρόχρωμοι). Παράλληλα, χρησιμοποιούνται κόκκινες δαγκάνες φρένων της Brembo που συνδυάζονται με 18άρες ζάντες αλουμινίου σε σχέδιο turbine και σκούρο φινίρισμα.

Advertisement
Advertisement

Εσωτερικά η Giulietta «QV Line» διαθέτει νέο μαύρο δερμάτινο τιμόνι σε κοντράστ με λευκές ραφές, σπορ πεντάλ αλουμινίου, δερμάτινη λαβή με λευκές ραφές για το χειρόφρενο και το μοχλό ταχυτήτων, καθίσματα από δέρμα και Alcantara με λογότυπο Alfa Romeo στην πλάτη, σκουρόχρωμο διάκοσμο και εσωτερική επένδυση θυρών σε μαύρο χρώμα, ειδικά μαρσπιέ θυρών με λογότυπο το γνωστό τετράφυλλο σήμα κατατεθέν και ειδική επένδυση σε ταμπλό, θύρες και κεντρική κονσόλα.

Ο βασικός εξοπλισμός της σειράς «QV Line» βασίζεται στην πλούσια έκδοση Distinctive, επιπλέον της οποίας περιλαμβάνει κάθισμα συνοδηγού ρυθμιζόμενο καθ’ ύψος, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος και πίσω υποβραχιόνιο.

Advertisement

Η τιμή της ξεκινάει από 25.470 ευρώ με όφελος απόσυρσης και αφορά τον κινητήρα πετρελαίου 1.6 105hp.