Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα Ford Fiesta ST-Line Red Edition και Black Edition

Ελλάδα 14:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέα Ford Fiesta ST-Line Red Edition και Black Edition

ΝΕΑ

Νέα Ford Fiesta ST-Line Red Edition και Black Edition

ΝΕΑ

Η Ford επεκτείνει τη γκάμα του Fiesta με δύο νέα μοντέλα που ξεχωρίζουν με τις χρωματικές τους αντιθέσεις σε αμάξωμα και εσωτερικό, τα νέα Fiesta ST-Line Red Edition και Black Edition. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Τα νέα Fiesta ST-Line Red Edition και Black Edition είναι βασισμένα στη σπορ έκδοση Fiesta ST-Line. Διατίθενται σε τρίθυρες και πεντάθυρες εκδόσεις αμαξώματος και συνδυάζονται με τον 1.000άρη EcoBoost κινητήρα βενζίνης των 140 ίππων.

Αισθητικά, το Red Edition διαθέτει εξωτερική απόχρωση Race Red και ματ μαύρες ρίγες με μπορντούρα high-gloss black. Το Fiesta ST-Line Black Edition είναι βαμμένο σε Panther Black διακοσμημένο με ματ, μαύρες ρίγες οι οποίες τονίζονται με high-gloss red μπορντούρα. Παράλληλα υπάρχει μια μεγάλη πίσω αεροτομή βαμμένη στο χρώμα του αμαξώματος, ειδικές 17άρες ζάντες αλουμινίου Panther Black με κόκκινη στεφάνη, αλλά και μαύρα καλύμματα καθρεπτών διχοτομημένα από μια οριζόντια κόκκινη ρίγα.

Στο εσωτερικό, κόκκινες πινελιές δίνουν το παρών στα μερικώς δερμάτινα σπορ καθίσματα, στις λαβές των θυρών, στο πλαίσιο του κεντρικού αεραγωγού και στην μπάρα συνεπιβάτη στο ταμπλό. Κόκκινες ραφές κοσμούν το δερμάτινο τιμόνι με επίπεδο κάτω τμήμα, το κάλυμμα του επιλογέα ταχυτήτων, το κάλυμμα του χειρόφρενου, τα πατάκια και τις επενδύσεις θυρών.

Advertisement
Advertisement

Fiesta Red & Black (3)

Επιπλέον των παραπάνω, οι νέες εκδόσεις του Fiesta διαθέτει και την πιο σπορ ανάρτηση του Fiesta ST-Line, ενώ στο στάνταρ εξοπλισμό τους περιλαμβάνουν προβολείς αλογόνου τύπου projector με αυτόματο φωτισμό, φώτα ημέρας LED και πίσω φώτα LED, εμπρός φώτα ομίχλης με φωτισμό διασταυρώσεων, καθώς και συστήματα Lane-Keeping Aid, Speed Limiter και Hill Start Assist.

Fiesta Red & Black (2)