Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα Exclusive υπηρεσία εξατομίκευσης για το Opel Insignia

Ελλάδα 19:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα Exclusive υπηρεσία εξατομίκευσης για το Opel Insignia

ΝΕΑ

Νέα Exclusive υπηρεσία εξατομίκευσης για το Opel Insignia

ΝΕΑ

Την δυνατότητα να βάλουν κάτι παραπάνω από μια προσωπική… “πινελιά” προσφέρει πλεον η Opel στους μελλοντικούς κατόχους του Insignia μέσω της νέας υπηρεσίας εξατομίκευσης που δημιούργησε για το εξωτερικό χρώμα αλλά και το εσωτερικό του αυτοκινήτου. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Ειδικότερα, με την νέα υπηρεσία Opel Exclusive η εταιρία δίνει στους πελάτες της την δυνατότητα να επιλέξουν ακόμη και το αγαπημένο τους χρώμα για το Insignia (Grand Sport, Sports Tourer και Country Tourer) και να το συνδυάσουν με τις ζάντες της προτίμησής τους. Η εξατομίκευση του Insignia δεν σταματά εδώ αφού η επιλογές για τους ενδιαφερόμενους συνεχίζονται και στο εσωτερικό με την προσθήκη διάφορων στιλιστικών στοιχείων που μπορούν να προστεθούν στην καμπίνα, όπως επίσης και περισσότερες επιλογές για τις δερμάτινες επενδύσεις.

Opel Insignia Exclusive - Opel Insignia Country Tourer

Έτσι η Opel προχωρά στην προσθήκη 15 επιπλέον χρωμάτων στην υπάρχουσα παλέτα του Insignia που μετρά ήδη δέκα χρώματα, με ένα επιπλέον κόστος στην Γερμανία της τάξης των 2.500 ευρώ. Εκτός από αυτό η Opel πάει ένα βήμα παραπέρα καθώς επιτρέπει στον πελάτη να επιλέξει ακόμη και χρώματα που δεν υπάρχουν στην παλέτα με το κόστος όμως σε αυτή την περίπτωση να ανεβαίνει στα 5.900 ευρώ. Οι επιλογές συνεχίζονται και στο στιλ της βαφής, που μπορεί να μεταλλική με μέγεθος για τα ρινίσματα ανάλογα με την προτίμηση του ενδιφερόμενου, πέρλα ή απλή βαφή, ενώ επιλογή επάρχει και για το βερνίκι που μπορεί να είναι ακόμη και φιμέ σε διάφορες χροιές!

Advertisement
Advertisement

Farbfindung Opel Insignia Exclusive

Το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο πελάτης είναι να αφήσει την φαντασία του ελεύθερη και να επισκεφτεί μία έκθεση της Opel να μιλήσει με τους ανθρώπους της και να αφήσει έστω μία φωτογραφία με το αγαπημένο του χρώμα.

Farbfindung Opel Insignia Exclusive

Advertisement

Έπειτα αναλαμβάνουν δράση οι άνθρωποι της εταιρίας στο εργοστάσιο στο Rüsselsheim για να αναπτύξουν το χρώμα και να στείλουν δείγμα στον πελάτη υπό την μορφή βαμμένης μινιατούρας μήκους 15 εκατοστών! Το βάψιμο του πραγματικού Insignia ξεκινά μόλις ο πελάτης δηλώσει την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα, ενώ το χρώμα που έχει επιλέξει αρχειοθετείται από την Opel σε περίπτωση που χρειαστεί στο μέλλον, με τον κωδικό του να υπάρχει και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Lackierung Opel Insignia Exclusive

Advertisement

Το πρόγραμμα Exlusive περιλαμβάνει και τα χρωμιωμένα εξωτερικά τμήματα του αυτοκινήτου με δυνατότητα επιλογής να βαφτούν μαύρα, ζάντες ξεχωριστής σχεδίασης 18 και 20 ιντσών αλλά και επιλογές εξατομίκευσης και για το εσωτερικό όσον αφορά την επιλογή δέρματος για το σαλόνι και άλλα διακοσμητικά στοιχεία για την καμπίνα του Insignia. Custom δουλειά αλλά με εργοστασιακή ποιότητα στο αποτέλεσμα. Σκέφτεστε κάτι καλύτερο;

Opel-Exclusive-640