Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα επίσημα σκίτσα για το VW Caddy

Ελλάδα 14:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα επίσημα σκίτσα για το VW Caddy

ΝΕΑ

Νέα επίσημα σκίτσα για το VW Caddy

ΝΕΑ

Από το τμήμα των επαγγελματικών της Volkswagen, δόθηκαν στη δημοσιότητα νέα, πιο ρεαλιστικά σκίτσα του Caddy που αναμένεται να παρουσιαστεί στην τελική του μορφή, στα τέλη του Φεβρουαρίου.

Advertisement
Advertisement

Όπως φαίνεται και από τα πιο πρόσφατα σκίτσα του μοντέλου που ετοιμάζει η VW για το βασικό της μοντέλο στη γκάμα των επαγγελματικών της οχημάτων, το νέο Caddy θα είναι πραγματικά ξεχωριστό, δίνοντας μια premium διάθεση στην κατηγορία γενικότερα. Στη γκάμα του μοντέλου θα περιλαμβάνεται μια έκδοση με κανονικό μεταξόνιο και μια με μακρύτερο- με την πρώτη να είναι διαθέσιμη και σε επιβατική έκδοση.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με τη VW, το νέο Caddy θα διαφέρει σημαντικά από τους προκατόχους του, μια και όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η εταιρεία δεν έχει μείνει ούτε βίδα απείραχτη σε σχέση με την προηγούμενη γενιά του Caddy. Η μεγάλη πανοραμική οροφή του μοντέλου στην επιβατική έκδοση, θα κάνει το αίσθημα της ευρυχωρίας να είναι ακόμα πιο έντονο. Οι πελάτες της VW έχουν ζητήσει μεγαλύτερους τροχούς για το αυτοκίνητο και φυσικά η Γερμανική εταιρεία ανταποκρίθηκε σε αυτό το αίτημα. Η πλατφόρμα πάνω στην οποία θα βασιστεί το νέο Caddy, είναι η MQB και έτσι θα πρέπει να περιμένουμε μεταξύ άλλων και έκδοση με ήπιο υβριδικό σύστημα 48V. Η τελική μορφή του αυτοκινήτου θα αποκαλυφθεί στα τέλη του επόμενου μήνα, οπότε και θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αλλά και τη γκάμα των κινητήρων με τους οποίους θα είναι διαθέσιμο το μοντέλο.