Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Nέα ελαστικά αιχμής από την Elastrak (+video)

Ελλάδα 11:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Nέα ελαστικά αιχμής από την Elastrak (+video)

ΝΕΑ

Nέα ελαστικά αιχμής από την Elastrak (+video)

ΝΕΑ

Τρία νέα ελαστικά της Bridgestone έκαναν την είσοδό τους στην ελληνική αγορά.

Advertisement
Advertisement

H Elastrak, επίσημος αντιπρόσωπος των ελαστικών Bridgestone στην Ελλάδα, παρουσίασε πρόσφατα τη νέα σειρά ελαστικών της σε συνεργάτες της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μέσω ενός ψυχαγωγικού κλίματος.

Το premium touring ελαστικό Turanza 6, το ιδανικό για όλες τις εποχές Turanza All Season 6 και το All Terrain Dueler AT002 για επιδόσεις εντός και εκτός δρόμου, ήταν οι αδιαμφησβήτητοι πρωταγωνιστές.

Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν επίσης ο δημοφιλής stand-up κωμικός, Αλέξανδρος Τσουβέλας και ο περίφημος μάγος Tristan , οι οποίοι με ξεκαρδιστικές ατάκες και πρωτότυπα μαγικά κόλπα, πρόσθεσαν μια διαφορετική διάσταση στην παρουσίαση, κερδίζοντας τα χαμόγελα και τις εντυπώσεις του κοινού.

Advertisement
Advertisement

Οι εκδηλώσεις βασίστηκαν σε τέσσερις βασικούς πυλώνες: πρωτοποριακή τεχνολογία, υψηλή ποιότητα, πηγαίο συναίσθημα και σεβασμός. Η Elastrak υπηρετεί με συνέπεια αυτές τις αξίες από το 2001, προσφέροντας επώνυμα προϊόντα και εξειδικευμένες υπηρεσίες.

Αυτό μαρτυρούν άλλωστε και όλοι οι μακρόχρονοι συνεργάτες που τίμησαν την εταιρία, συμβάλλοντας στη δημιουργία μιας ζεστής ατμόσφαιρας γεμάτης παιχνίδια και εκπλήξεις.

Advertisement

Ευχή όλων η συνολική ευημερία και η πρόοδος με γνώμονα τη βιωσιμότητα και την ασφάλεια, κομβικές προτεραιότητες για όσους καθοδηγούν την κινητικότητα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτό είναι το νέο premium ελαστικό παντός εδάφους της Bridgestone
H Bridgestone παρουσίασε το νέο Turanza All Season 6
H Elastrak φέρνει τα λάστιχα Infinity