Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό είναι το νέο premium ελαστικό παντός εδάφους της Bridgestone

Ελλάδα 8:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το νέο premium ελαστικό παντός εδάφους της Bridgestone

ΝΕΑ

Αυτό είναι το νέο premium ελαστικό παντός εδάφους της Bridgestone

ΝΕΑ

Το νέο Bridgestone Dueler All-Terrain A/T002 δίνει τη δυνατότητα στους οδηγούς αυτοκινήτων 4×4 να χειρίζονται τις προκλήσεις εντός και εκτός δρόμου.

Advertisement
Advertisement

Η Bridgestone φέρνει στην αγορά ένα ιδανικό ελαστικό για επιδόσεις σε αυτοκίνητα 4×4 που θα τα βοηθάει να ανταπεξέρχονται σε όλα τα εδάφη και τις καιρικές συνθήκες.

Το Bridgestone Dueler All-Terrain A/T002 προσφέρει εξελιγμένη συμπεριφορά και αντίδραση σε διαφορετικούς τύπους εδάφους, πρόσφυση σε βρεγμένο και στεγνό και βελτιωμένη χιλιομετρική απόσταση.

Με βάση την έρευνα αγοράς της ιαπωνικής εταιρείας ελαστικών, το Dueler All-Terrain A/T002 καλύπτει τις ανάγκες των οδηγών για ασφάλεια και απόδοση, ενώ προσφέρει την αίσθηση ελευθερίας και περιπέτειας.

Advertisement
Advertisement

Η Bridgestone παρουσίασε πολύ πρόσφατα το νέο Dueler All-Terrain A/T002, ένα premium ελαστικό παντός εδάφους που δίνει στους οδηγούς οχημάτων 4×4 πλήρη έλεγχο σε οποιοδήποτε έδαφος.

Το Bridgestone Dueler All-Terrain A/T002 σχεδιάστηκε για να επιτρέπει στους οδηγούς να χειρίζονται τις προκλήσεις εκτός δρόμου, ενώ παράλληλα έχει θεωρητικά καλές επιδόσεις και στις διαδρομές εντός δρόμου.

Advertisement

Το ελαστικό προσφέρει βάσει της Bridgestone, επιθετικό σχεδιασμό πέλματος για καλύτερη συμπεριφορά και αντίδραση σε διαφορετικούς τύπους εδάφους.

Συγκεκριμένα, ο σχεδιασμός πέλματος και τακουνιών σε σχήμα εξάγωνου παρέχει ισορροπία πέδησης σε διαφορετικές επιφάνειες. Έχει την ικανότητα να γραπώνει τη λάσπη και το χιόνι, ενώ διατηρεί το ελαστικό καθαρό, όταν επιστρέφει στην άσφαλτο.

Advertisement

Έχει ιδανική πρόσφυση σε βρεγμένο και στεγνό για απόλυτο έλεγχο τόσο σε ευθείες όσο και σε στροφές. Όλα αυτά, χάρη στην υψηλή σε πυρίτιο σύνθεση γόμας.

Το ελαστικό φέρει είναι επίσης πιστοποιημένο με σήμανση 3PMSF και M+S, καθιστώντας το συμβατό με τη χειμερινή νομοθεσία και πλήρως χειμωνιάτικο.

Advertisement

Η Bridgestone μιλάει επίσης για βελτιωμένη χιλιομετρική απόσταση κατά 40% σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, που κατέστη δυνατή χάρη στο μεγιστοποιημένο πλάτος του αποτυπώματος, τη βέλτιστη επιφάνεια επαφής και το αυξημένο βάθος πέλματος.

Πληροφοριακά, το premium αυτό ελαστικό της ιαπωνικής εταιρείας αναπτύχθηκε και κατασκευάστηκε στην Ευρώπη και θα διατεθεί σε 43 διαστάσεις για ζάντες που κυμαίνονται από 15 έως 19 ίντσες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Bridgestone παρουσίασε το νέο Turanza All Season 6
Το καινούργιο Bridgestone Turanza 6 εντυπωσιάζει στο βρεγμένο
Νέο ελαστικό Bridgestone Potenza Race