Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το SEAT Tarraco αποκτά νέα έκδοση με αυτόματο κιβώτιο

Ελλάδα 23:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το SEAT Tarraco αποκτά νέα έκδοση με αυτόματο κιβώτιο

ΝΕΑ

Το SEAT Tarraco αποκτά νέα έκδοση με αυτόματο κιβώτιο

ΝΕΑ

Η SEATμεγαλώνει την γκάμα του μεγάλου Tarraco με τη νέα έκδοση 1.5 TSI DSG FWD (με την κίνηση εμπρός), που στοχεύει στην ενίσχυση της ελκυστικότητας της γκάμας και στοχεύει σε αυτούς, που ψάχνουν ένα SUV χωρίς την τετρακίνηση αλλά με όλα τα προνόμια της κατηγορίας.

Advertisement
Advertisement

 

Οι υποψήφιοι αγοραστές του Tarraco δεν είχαν προηγουμένως τη δυνατότητα αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων σε μοντέλα με την κίνηση εμπρός, σε συνδυασμό με τον βενζινοκινητήρα TSI των 1,5 λίτρων. Η SEAT διορθώνει την «παράληψη» προσφέροντας ένα κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη επτά ταχυτήτων, το ίδιο που χρησιμοποιείται στην έκδοση 4Drive AWD (ή τετρακίνηση). Η ιπποδύναμη του TSI 1.500 κ.εκ. παραμένει η ίδια με απόδοση 150 PS. Η απόδοση είναι επαρκής για SUV αυτού του μεγέθους, με την Ισπανική εταιρία να ανακοινώνει 0-100 χλμ σε 9,5 δευτερόλεπτα και μέγιστη ταχύτητα 198 χλμ. Οι εκπομπές CO2 βαθμολογούνται από 160 έως 181 g / km στον κύκλο WLTP, με τη συνδυασμένη οικονομία καυσίμου να είναι μεταξύ 7,1 και 8,0 lt / 100χλμ.

Advertisement
Advertisement


Η νέα παραλλαγή του SEAT Tarraco θα είναι διαθέσιμη σε όλη την γκάμα του μοντέλου, με μια επιλογή επτά θέσεων. Σύντομα μετά την κυκλοφορία του νέου μοντέλου 1.5 TSI, η Seat θα το προσφέρει και στο sportive στυλ FR στις αρχές του επόμενου έτους, καθώς και μια plug-in υβριδική έκδοση που θα κυκλοφορήσει το δεύτερο εξάμηνο του 2020. Η έκδοση PHEV του Tarraco, η οποία είναι επίσης το πρώτο υβριδικό μοντέλο plug-in της μάρκας, θα τροφοδοτείται από συνδυασμό ενός κινητήρα TSI 1.4-λίτρων με ηλεκτρικό κινητήρα (114 HP) και συνδυασμένη ιπποδύναμη 245 PS και αυτονομία ηλεκτροκίνησης μέχρι 50 χλμ.