Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα έκδοση N-Motion για το Nissan Qashqai

Ελλάδα 8:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα έκδοση N-Motion για το Nissan Qashqai

ΝΕΑ

Νέα έκδοση N-Motion για το Nissan Qashqai

ΝΕΑ

Μια νέα εξοπλιστική έκδοση με την ονομασία N-Motion ανακοίνωσε η Nissan για το best seller της κατηγορίας των SUV, Qashqai.

Advertisement
Advertisement

Το πακέτο N-Motion προσφέρει εξειδικευμένα αισθητικά στοιχεία τόσο στην εξωτερική εμφάνιση όσο και στον εσωτερικό διάκοσμο του Qashqai. Βασισμένο στην έκδοση N-Connecta, το Qashqai N-Motion προσθέτει επιπλέον στοιχεία εξοπλισμού που ενισχύουν τον δυναμισμό αλλά και της πολυτέλεια. Μεταξύ άλλων λοιπόν το N-Motion διαθέτει ασημένιες λεπτομέρειες στον εμπρός και πίσω προφυλακτήρα, ενώ στην ίδια απόχρωση είναι βαμμένοι οι καθρέπτες και οι ράγες οροφής. Ο εξοπλισμός συμπληρώνεται από τροχούς 19 ιντσών και από φώτα LED με αυτόματη ρύθμιση της έντασης.

Στο εσωτερικό ανασχεδιασμένα είναι τα εμπρός καθίσματα που διαθέτουν ραφές και φινίρισμα σε πορτοκαλί απόχρωση όπως αντίστοιχα συμβαίνει και στις πόρτες, τον επιλογέα ταχυτήτων, στην κεντρική κονσόλα αλλά και στα πατάκια. Στον στάνταρ εξοπλισμό συμπεριλαμβάνεται το προηγμένο σύστημα πολυμέσων NissanConnect που μεταξύ άλλων διαθέτει δυνατότητα φωνητικών εντολών και είναι συμβατό με τα πρωτόκολλα Apple CarPlay και Android Auto ενώ προσφέρει ένα μεγάλο εύρος δυνατοτήτων συνδεσιμότητας. Και φυσικά όπως όλα τα Qashqai είναι εξοπλισμένο με όλα τα προηγμένα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού που διαθέτει αυτή τη στιγμή η Nissan.

Advertisement
Advertisement

Το πακέτο N-Motion θα είναι διαθέσιμο τόσο στις μπροσθιοκίνητες όσο και στις τετρακίνητες εκδόσεις του Nissan Qashqai.