Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα έκδοση M Sport Plus για την BMW Σειρά-3

Ελλάδα 8:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα έκδοση M Sport Plus για την BMW Σειρά-3

ΝΕΑ

Νέα έκδοση M Sport Plus για την BMW Σειρά-3

ΝΕΑ

Μια νέα εξοπλιστική έκδοση με πιο σπορτίφ χαρακτήρα προσθέτει η BMW στην γκάμα επιλογών της νέας 3άρας.

Advertisement
Advertisement

Το νέο πακέτο με την ονομασία M Sport Plus θα προσφέρεται τόσο στη sedan όσο και στην Touring έκδοση αμαξώματος της Σειράς 3. Πρόκειται ουσιαστικά για μια εμπλουτισμένη εκδοχή της M Sport προσφέροντας μεταξύ άλλων εξειδικευμένα χρώματα και συνδυασμούς φινιρίσματος.

Εξωτερικά χαρακτηριστικό της έκδοσης M Sport Plus είναι οι μαύρες ζάντες αλουμινίου RTF Jet Black, διαμέτρου 19 ιντσών. Επιπλέον το συγκεκριμένο πακέτο προσφέρεται με τρείς αποκλειστικούς εξωτερικούς χρωματισμούς, Dravit Grey, Tanzanite Blue, και Oxide Grey.

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό η ειδική έκδοση της 3άρας συνοδεύεται από φινίρισμα που συνδυάζει αλουμίνιο και υψηλής ποιότητας ύφασμα καθώς και με αρκετές προσθήκες από την σειρά Μ Sport μεταξύ των οποίων και οι ζώνες ασφαλείας. Από εκεί και πέρα σε ότι αφορά πιο ουσιαστικά με τον οδηγικό χαρακτήρα στοιχεία θα σημειώσουμε πως οι εκδόσεις M Sport Plus συνοδεύονται από το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό M Sport, την ενεργητική ανάρτηση Adaptive M Suspension, τα ενισχυμένα φρένα M Sport και το τιμόνι μεταβλητού βήματος Variable Sport Steering.

Προς το παρόν το πακέτο M Sport Plus διατίθεται μόνο στην αγορά της Μ Βρετανίας χωρίς όμως να έχει αποκλειστεί η πιθανότητα επέκτασης και στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές αγορές. Μπορεί δε να συνδυαστεί με τις εκδόσεις 320d, 330d, 320i, 330i καθώς και με την Plug-in υβριδική 330e.

Advertisement