Νέα έκδοση για το Wrangler με φόντο το off road | NewsAuto.gr
ΝΕΑ

Νέα έκδοση για το Wrangler με φόντο το off road

Η Jeep ξεκινά μια νέα περιορισμένη έκδοση του Wrangler που ονομάζεται Rubicon Recon στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το νέο Wrangler Rubicon Recon, που αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, επικεντρώνεται στην προσφορά βελτιωμένων δυνατοτήτων εκτός δρόμου, χάρη στις αναβαθμίσεις υλικών όπως ο ισχυρότερος εμπρόσθιος άξονας και το κάλυμμα υψηλής αντοχής στο πίσω διαφορικό.

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ ([email protected])

Η νέα περιορισμένη έκδοση βασίζεται στο υπάρχον μοντέλο Wrangler Rubicon και προσθέτει χαρακτηριστικά όπως ένα σύνολο από 18 ιντσών ζάντες από ακριβό ελαφρύ κράμα, μια μαύρη διπλή οροφή και μια διπλή αεριζόμενη κουκούλα Power Dome. Υπάρχει επίσης ένα λογότυπο Trail Rated, μια μαύρη θύρα πλήρωσης καυσίμου και ένα μαύρο σκληρό κάλυμμα στη ρεζέρβα.

Το εσωτερικό διαθέτει μια μαύρη-κόκκινη απόχρωση, με κόκκινη ραφή στα κανονικά μαύρα δερμάτινα θερμαινόμενα καθίσματα. Τα μπράτσα της μπροστινής πόρτας και το καπάκι της κονσόλας είναι τυλιγμένα σε μαύρο βινύλιο, ενώ οι τσέπες των μπροστινών θυρών και η κεντρική κονσόλα διαθέτουν το κόκκινο πλέγμα με τις αντίστοιχες ζώνες ασφαλείας.

Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των δυο αμαξωμάτων με δύο ή τέσσερις πόρτες, με τη μοναδική επιλογή του κινητήρα να είναι ο Pentastar V6 3,6 λίτρων 284 ίππων σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο πέντε ταχυτήτων. Υπάρχουν επίσης και τρία εξωτερικά χρώματα: Gobi, Bright White και Crystal.

2017 Jeep® Wrangler Rubicon Recon2017 Jeep® Wrangler Rubicon Recon

Log In or Create an account