Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα έκδοση Final Edition για τη Mercedes SLC

Ελλάδα 1:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα έκδοση Final Edition για τη Mercedes SLC

ΝΕΑ

Νέα έκδοση Final Edition για τη Mercedes SLC

ΝΕΑ

To μικρό roadster της Mercedes-Benz μπαίνει στην τελική καμπή της καριέρας του με την ειδική, πλούσια έκδοση Final Edition.

Advertisement
Advertisement

H έκδοση Final Edition θα είναι διαθέσιμη στις μεγάλες εκδόσεις SLC300 και AMG SLC43 και θα συνοδεύεται από ιδιαίτερα έντονους χρωματικούς συνδυασμούς. Μεταξύ αυτών η λαμπερή Sun Yellow κίτρινη απόχρωση που θα προσφέρεται αποκλειστικά στην SLC 43. Έντονη χρωματική αντίθεση θα δίνουν λεπτομέρειες όπως το αεροδυναμικό χείλος του προφυλακτήρα, οι αεραγωγοί των φτερών, οι χειρολαβές, τα καλύμματα των καθρεπτών κ.α. που θα είναι βαμμένα σε μαύρη γυαλιστερή απόχρωση.

Η SLC300 Final Edition θα έχει επιπλέον και τον Selenite Grey χρωματισμό και θα φορά το αεροδυναμικό πακέτο AMG όπως και την σπορ ανάρτηση AMG με χαμηλότερο ύψος και πιο σφικτές ρυθμίσεις καθώς και μεγαλύτερα φρένα.

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό οι επενδύσεις της έκδοσης Final Edition θα είναι δερμάτινες και θα έχουν διχρωματισμό σε μαύρο και γκρι και φυσικά θα συνοδεύονται από έναν ιδιαίτερα πλούσιο διάκοσμο. Η SLC που ουσιαστικά αποτελεί την μετεξέλιξη της SLK έχει μια ιστορία που ξεκινά από το 1996 με βασικό χαρακτηριστικό σε όλη την πορεία της την παρουσία μεταλλικής ανοιγόμενης οροφής. Μάλιστα σε όλα τα χρόνια παρουσίας της απέκτησε πολλούς φίλους καταφέρνοντας να σημειώσει συνολικά 710.000 πωλήσεις.