Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα διαρροή του VW Golf Mk8

Ελλάδα 12:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα διαρροή του VW Golf Mk8

ΝΕΑ

Νέα διαρροή του VW Golf Mk8

ΝΕΑ

Απομένουν… ώρες μέχρι την επίσημη αποκάλυψη του νέου Volkswagen Golf και είχαμε νέα διαρροή εικόνων του.

Advertisement
Advertisement

Με την απαραίτητη επιφύλαξη μέχρι να επισημοποιηθεί λοιπόν πως όντως αυτή είναι η όγδοη γενιά του δημοφιλούς μοντέλου, σας παραθέτουμε τη νέα διαρροή του δημοφιλούς hatchback.

Την εντοπίσαμε στο carscoops.com και αποτελεί συνέχεια των πρόσφατων διαρροών. Τι βλέπουμε λοιπόν; Παρόμοιο «πρόσωπο» με χρωμιωμένη λωρίδα στη γρίλια, οριζόντιες μπάρες στο κάτω μέρος της και φωτιστικά σώματα που ταιριάζουν σε όσα έχουμε δει έως τώρα.

Βλέπουμε όμως και τη φωτεινή υπογραφή του νέου Golf με την οριζόντια γραμμή που φαντάζει ως συνέχεια της λωρίδας στη γρίλια, να απλώνεται πάνω από τη πολυγωνική διάταξη των φωτών ημέρας. Σαν… φρύδι πάνω από το μάτι.

Advertisement
Advertisement

Εξέλιξη και όχι επανάσταση σε σχέση με την έβδομη γενικά, χωρίς κάτι συγκλονιστικό στην υπόλοιπη επιφάνειά του που έχει αποκαλυφθεί έως τώρα. Όσο για το εσωτερικό, είναι ξεκάθαρα οδηγοκεντρικό. Έχει μεγάλες οθόνες τόσο εκεί που έχουμε πίνακα οργάνων όσο και στην κορυφή της κονσόλας, όλα στραμμένα προς τον οδηγό.

Advertisement

Ας κάνουμε όμως λίγη υπομονή, σύντομα η Volkswagen θα μας παρουσιάσει το νέο Golf με κάθε επισημότητα. Και θα το δείτε φυσικά στο NewsAuto.gr!