Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα απάτη: Μείον 100.000 χιλιόμετρα στο καντράν (video)

Ελλάδα 19:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέα απάτη: Μείον 100.000 χιλιόμετρα στο καντράν (video)

ΝΕΑ

Νέα απάτη: Μείον 100.000 χιλιόμετρα στο καντράν (video)

ΝΕΑ

Ένας ακόμη αγοραστής μεταχειρισμένου ανακαλύπτει μετ’ την αγορά τα πραγματικά χιλιόμετρα του αυτοκινήτου που αγόρασε ως μεγάλη ευκαιρία. Δείτε το video…

Advertisement
Advertisement

Τα εκατομμύρια των αναγνωστών που ακολουθούν το newsauto ειδησεογραφικά, γνωρίζουν την δέσμευσή μας να προστατεύουμε τους αγοραστές από τις παγίδες που στήνουν ορισμένοι επιτήδειοι εμποροι.

Μάλιστα αυτοί (οι εμποροι) τελευταία εμφανίζονται και ως ιδιώτες, προσπαθώντας να παραπλανήσουν τους πολλούς υποψιασμένους πλέον -με τις εμπορίες- υποψήφιους αγοραστές.

Οι απατεώνες, πέραν της απάτης που εφαρμόζουν (δείτε το σχετικό video), ρίχνουν σκιά σε όλο τον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, ενώ η πλειονότητα των εμπόρων της αγοράς, εργάζεται με διαφάνεια και εντιμότητα.

Advertisement
Advertisement

Δυστυχώς, οι τίμιοι επαγγελματίες βλέπουν τις πωλήσεις και τα κέρδη τους να μειώνονται λόγω των πρακτικών αυτών, που προσφέρουν τα ίδια αυτοκίνητα σε πολύ χαμηλότερες τιμές, ενώ έχουν πειραχτεί οι δείκτες των χιλιομέτρων.

Ακόμα ένα video αποκαλύπτει μία περίπτωση από τις πολλές. Πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή αυτοκίνητα της Ελληνικής αγορά, ένα Hyundai i20.

Αυτό, είναι εισαγωγής και κατά τον έλεγχο σε ΚΤΕΟ ο ιδιοκτήτης του ανακάλυψε ότι το αυτοκίνητο του δεν ήταν αυτό που αγόρασε σε ότι αφορά τα πραγματικά χιλιόμετρα που αναγράφονταν στον χιλιομετρητή.

Advertisement

Όταν ελέγχθηκε το αυτοκίνητο, ο ιδιοκτήτης διαπίστωσε ότι τα πραγματικά χιλιόμετρα ήταν περίπου 195.000, ενώ αναγραφόταν +91.000.

Τώρα ο ιδιοκτήτης είναι υποχρεωμένος από το νόμο να γυρίσει το αυτοκίνητο στα πραγματικά του χιλιόμετρα. Δηλαδή, να προσθέσει 100.000 χιλιόμετρα, με ότι και αν αυτό συνεπάγεται για την μεταπολιτική αξία του ΙΧ του…

Advertisement

Δείτε το απίστευτο video:

 

Advertisement

 

ΑΚΟΜΑ:
Video: Ακόμα ένα ΣΟΚ με αυτοκίνητο με γυρισμένα χιλιόμετρα
Δείτε αν το αυτοκίνητό σας έχει γυρισμένα χιλιόμετρα
Podcast: Η απάτη με τα γυρισμένα χιλιόμετρα στα μεταχειρισμένα