Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ναυάγιο στη συνεργασία BMW-McLaren

Ελλάδα 12:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ναυάγιο στη συνεργασία BMW-McLaren

ΝΕΑ

Ναυάγιο στη συνεργασία BMW-McLaren

ΝΕΑ

Μετά τη συνεργασία τους για την εμβληματική F1 που παράχθηκε σε 106 κομμάτια την περίοδο 1992-1998, η McLaren Automotive και η BMW είχαν ξεκινήσει συνεργασία που αποσκοπούσε σε καρπούς… υψηλών επιδόσεων.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Δεν είχαν διαρρεύσει πολλά σχετικά με το project, μόνο η εκτίμηση πως θα βλέπαμε ένα μοντέλο της σειράς Super Series της βρετανικής μάρκας, με στοιχεία στο εξωτερικό αλλά και το εσωτερικό που θα το έκαναν να ξεχωρίζει, όπως άλλωστε και το υβριδικό σύστημα που θα το κινούσαι.

Μάλιστα σύμφωνα με το Automobile Magazine ο επικεφαλής της BMW M, Frank van Meel, είχε σχεδόν… μετακομίσει από το Μόναχο στο Ουόκινγκ τους προηγούμενους μήνες.

Advertisement
Advertisement

Ωστόσο σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, η συνεργασία αυτή ναυάγησε. Μάλιστα φιλοξενούνται και λόγια ενός «μεγάλου κεφαλιού» στον οργανισμό της βαυαρικής μάρκας (που όμως δεν κατονομάζεται), που υποστηρίζει πως ενώ θα ήταν ένα σπουδαίο όχημα, έκριναν πως θα ήταν το λάθος αυτοκίνητο για αυτή την εποχή.

Ή καλύτερα, θα ήταν ένα αυτοκίνητο που δεν θα συμβάδιζε πλήρως με την ηλεκτρική κατεύθυνση που έχει πάρει σταθερά η μάρκα.