Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Naomi Osaka και Nissan GT-R: Μία δυνατή γνωριμία

Ελλάδα 3:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Naomi Osaka και Nissan GT-R: Μία δυνατή γνωριμία

ΝΕΑ

Naomi Osaka και Nissan GT-R: Μία δυνατή γνωριμία

ΝΕΑ

Η πρωταθλήτρια του Grand Slam, Naomi Osaka, θα έχει στο γκαράζ της ένα ολοκαίνουργιο Nissan GT-R NISMO.

Advertisement
Advertisement

Η παγκόσμια «πρέσβειρα» της Nissan, η Naomi Osaka,  παρέλαβε πρόσφατα ένα ακόμη έπαθλο. Ένα GT-R NISMO, των 600 ίππων και χρώματος Super Silver, προκειμένου να πηγαίνει στις προπονήσεις, τόσο γρήγορα, όσο της επιτρέπουν τα όρια ταχύτητας.

Η 21χρονη Osaka που κατοικεί στην  Florida των Η.Π.Α, χρίσθηκε «πρέσβειρα» της Nissan τον περασμένο Σεπτέμβριο, λίγο αφότου έγινε η πρώτη τενίστρια από την Ιαπωνία, που κέρδισε στο γυναικείο singles Grand Slam.

Advertisement
Advertisement

Η Osaka γεννήθηκε στην… Οζάκα της Ιαπωνίας και πήρε το επώνυμο της μητέρας της. Ο πατέρας της, είναι από την Αϊτή γι’ αυτό και έχει σκούρο χρώμα δέρματος.Είναι μεγάλη θαυμάστρια της Serena Williams, την οποία έχει νικήσει δύο φορές σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Από το 1969, το Nissan GT-R είναι το κορυφαίο αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων της Nissan. «Στόχος μας ήταν να φτιάξουμε ένα κορυφαίο μοντέλο για την προώθηση της τεχνολογίας μας, αλλά και να δημιουργήσουμε έναν νέο τύπο supercar»,” λέει ο δημιουργός του GT-R, Kazutoshi Mizuno και προσθέτει: «Τα supercars απευθύνονταν πάντα σε οδηγούς με προηγμένες δεξιότητες. Όμως, το δικό μας supercar μπορεί να οδηγηθεί γρήγορα και επιδέξια από σχεδόν όλους τους οδηγούς σε σχεδόν όλες τις συνθήκες οδοστρώματος».

Στην Ελλάδα η τιμή του Nissan GT-R ξεκινά από τα 164.500 ευρώ