Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το N 2025 Vision GT Concept πρωταγωνιστεί στο Gran Turismo Sport

Ελλάδα 5:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το N 2025 Vision GT Concept πρωταγωνιστεί στο Gran Turismo Sport

ΝΕΑ

Το N 2025 Vision GT Concept πρωταγωνιστεί στο Gran Turismo Sport

ΝΕΑ

Το είδαμε πρώτη φορά στο video game Gran Turismo 6, τώρα έρχεται να ταράξει τον εικονικό κόσμο και στο Gran Turismo Sport! Ο λόγος για το εξωπραγματικό Hyundai N 2025 Vision GT Concept!

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Τα απόλυτο δημιούργημα της κορεάτικης μάρκας που φυσικά δεν αφορά στην αυτοκίνηση στους δρόμους ή τις πραγματικές πίστες αλλά τον ψηφιακό κόσμο της Polyphony Digital. Το πλησιέστερο που έρχεται – τουλάχιστον στη δική μας εποχή- στην πραγματικότητα αφορούσε στη δημιουργία ενός πανομοιότυπου show car που είχε δημιουργήσει για ρόλους μάρκετινγκ η Hyundai.

Στον πλανήτη happy των video games λοιπόν, το N 2025 Vision GT Concept ενσωματώνει τεχνολογία κυψελών καυσίμου υδρογόνου που συνδυάζεται με τέσσερις ηλεκτροκινητήρες, με τη συνολική ισχύ να φτάνει τα 884 άλογα! Με την εκτεταμένη χρήση ανθρακονημάτων, το θεωρητικό βάρος ου οχήματος περιορίζεται στα 972 kg με αποτέλεσμα εξωπραγματικές επιδόσεις.

Advertisement
Advertisement

Το σχέδιο του N 2025 Vision Gran Turismo έχει εμπνευστεί από την αεροναυτική και πιο συγκεκριμένα από τις δοκιμές που διεξήχθησαν στην περιοχή «Rogers Dry Lake» (παλιότερα λεγόταν «Muroc Dry Lake»), χώρος προπόνησης πιλότων και αστροναυτών που έβαζαν τις ζωές τους σε κίνδυνο στο όνομα των διαστημικών ταξιδιών. Εξ ου και το παρατσούκλι του, που είναι «Muroc».

Hyundai-Gran-Turismo-Sport-e640tall

«Το N 2025 Vision GT αποτελεί την φιλόδοξη ερμηνεία μας στο πως μπορεί να είναι στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον των αγώνων πρωτοτύπων», είπε ο επικεφαλής σχεδιαστής στο Κέντρο Σχεδιασμού της Hyundai στην Καλιφόρνια, Chris Chapman.

Advertisement

Στο Gran Turismo Sport βρίσκεται στη λίστα οχημάτων της αγωνιστικής κατηγορίας Group 1, μαζί με άλλα πρωτότυπα Gran Turismo που σχεδιάστηκαν πρόσφατα. Υπάρχουν όμως κι άλλες επιλογές με το σήμα της Hyundai, συγκεκριμένα τέσσερις αγωνιστικές εκδόσεις του Genesis Coupe.

Hyundai-Gran-Turismo-Sport-d640tall

Advertisement