Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μοναδική LaFerrari Revoluzion

Ελλάδα 2:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μοναδική LaFerrari Revoluzion

ΝΕΑ

Μοναδική LaFerrari Revoluzion

ΝΕΑ

Με μόλις 500 coupe LaFerrari να έχουν παραχθεί, η αλήθεια είναι πως δεν θα δει κανείς το κορυφαίο μοντέλο της Ferrari βελτιωμένο κατά αυτό τον τρόπο. Η βελτίωση αφορά ένα και μόνο αυτοκίνητο που βρίσκεται στην Μέση Ανατολή.

Advertisement
Advertisement

Του Κωνσταντίνου Μποϊδάνη

Όταν θέλεις να ξεχωρίζεις και έχεις τα χρήματα να υποστηρίξεις αυτή σου τη διάθεση, θα το κάνεις ακόμα και αν έχεις ένα από τα 500 αυτοκίνητα που έχουν παραχθεί. Κάπως έτσι μπορεί να δικαιολογήσει κανείς τη διάθεση ενός πελάτη της Ferrari στη Μέση Ανατολή (για ευνόητους λόγους δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες) για customization του κορυφαίου μοντέλου της Ιταλικής εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

Laferrari EVO boi 530

Η RevoZport που ασχολήθηκε με το project, ισχυρίζεται πως οι αεροδυναμικές επεμβάσεις στο μοντέλο έχουν ουσιαστικό αποτέλεσμα μια και μειώνουν την αεροδυναμική αντίσταση και αυξάνουν το downforce στις υψηλές ταχύτητες. Ταυτόχρονα ο V12 κινητήρας των 6,3 λίτρων απολαμβάνει καλύτερη ψύξη χάρη στους μεγαλύτερους αεραγωγούς και η εμφάνιση του αυτοκινήτου έχει γίνει ακόμα πιο επιθετική με τη μεγάλη αεροτομή στο πίσω μέρος.

Laferrari EVO boi 640