Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μοναδική εμπειρία από τη BMW στη Φρανκφούρτη

Ελλάδα 16:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μοναδική εμπειρία από τη BMW στη Φρανκφούρτη

ΝΕΑ

Μοναδική εμπειρία από τη BMW στη Φρανκφούρτη

ΝΕΑ

Οι εκπρόσωποι του ειδικού Τύπου αλλά και το κοινό θα έχουν την πρώτη οδηγική επαφή με το ηλεκτρικό i3 σε κλειστό χώρο και συγκεκριμένα στο σαλόνι αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Το γιγάντιο περίπτερο της BMW στη διεθνή έκθεση θα περιλαμβάνει και πίστα μήκους 300 m σε τρία επίπεδα – σε σχήμα «8» – δίνοντας στους τυχερούς επισκέπτες την ευκαιρία να οδηγήσουν το ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης!

Advertisement
Advertisement

Υπολογίζεται ότι κατά τη διάρκεια των 12 ημερών λειτουργίας της έκθεσης, τα διαθέσιμα i3 θα διανύσουν 9.100 km, απόσταση που αντιστοιχεί σε αυτή ανάμεσα στη Φρανκφούρτη και το Σαν Φρανσίσκο. Κάνοντας αποκλειστικά χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας, δεν θα εκπέμπουν βέβαια καθόλου ρύπους στον εκθεσιακό χώρο. Στις απαντήσεις των επισκεπτών θα απαντούν στελέχη της BMW, ενώ θα γίνεται επίδειξη και των φορτιστών, οικιακών και δημοσίων.

Πέρα από το i3, πρεμιέρα θα κάνει στη Φρανκφούρτη και η έκδοση παραγωγής του i8. Δεν πρόκειται για ένα πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο, αλλά για ένα plug-in υβριδικό επιδόσεων. Με κίνηση σε όλους τους τροχούς. Συνδυάζει τον 3κύλινδρο 1.5 βενζίνης, ισχύος 223 PS, με ηλεκτρικό μοτέρ 130 PS. «Παρών» θα δηλώσουν επίσης η νέα Σειρά 4 Coupe, η Χ5 τρίτης γενιάς και το πρωτότυπο Active Tourer Outdoor, από το οποίο θα προκύψει το μελλοντικό compact crossover της γερμανικής μάρκας.