Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στη Βαρκελώνη η πρεμιέρα του ανανεωμένου Focus

Ελλάδα 15:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στη Βαρκελώνη η πρεμιέρα του ανανεωμένου Focus

ΝΕΑ

Στη Βαρκελώνη η πρεμιέρα του ανανεωμένου Focus

ΝΕΑ

Όλα τα βλέμματα των φίλων της αυτοκίνησης θα είναι στραμμένα στις αρχές Μαρτίου στη Γενεύη, όπου έχει προγραμματιστεί να γίνουν δεκάδες παγκόσμιες πρεμιέρες νέων μοντέλων. Ένα όμως εξ αυτών θα αποκαλυφθεί λίγες ημέρες νωρίτερα στη Βαρκελώνη. Η Ford ανακοίνωσε την παρουσίαση στις 24 Φεβρουαρίου ενός νέου αυτοκινήτου στη Mobile World Congress, τη μεγαλύτερη έκθεση κινητής τηλεφωνίας και τεχνολογίας επί ευρωπαϊκού εδάφους.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Σύμφωνα με όσα ακούμε, αυτό το μοντέλο θα είναι το ανανεωμένο Focus, το οποίο θα αποκτήσει τη νέα μάσκα της Ford, καλύτερα υλικά στο εσωτερικό και αναβαθμισμένο εξοπλισμό ασφάλειας και άνεσης. Η Ford δίνει μεγάλη βαρύτητα στη συγκεκριμένη έκθεση τεχνολογίας, θέλοντας να τονίσει τις δυνατότητες του συστήματος SYNC που συνδέει τα αυτοκίνητά της με συσκευές επικοινωνίας και ψυχαγωγίας.

Το ανανεωμένο Focus θα εκμεταλλευτεί όμως και τη νέα έκδοση του 1.0 EcoBoost με 100 PS, μέση κατανάλωση 4,3 lt/100 km και εκπομπές ρύπων 99 g. CO2 ανά km. Έτσι το μικρομεσαίο Ford θα προσφέρει μηδενικά τέλη κυκλοφορίας στον ιδιοκτήτη του. Η συγκεκριμένη έκδοση του Focus αναμένεται να κυκλοφορήσει στη χώρα μας προς τα τέλη του 2014.

Advertisement
Advertisement

Μαθετε ΕΔΩ λεπτομέρειες από την Ford για τους κινητήρες Focus