Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mitsubishi GT-PHEV: Εργοστάσιο τεχνολογίας

Ελλάδα 9:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mitsubishi GT-PHEV: Εργοστάσιο τεχνολογίας

ΝΕΑ

Mitsubishi GT-PHEV: Εργοστάσιο τεχνολογίας

ΝΕΑ

Το πρωτότυπο της Mitsubishi έχει απασχολήσει αρκετά τα αυτοκινητικά δρώμενα το τελευταίο διάστημα. Επιστρατεύει ένα εξελιγμένο plug-in υβριδικό EV (PHEV) σύστημα το οποίο υιοθετεί τρεις ηλεκτροκινητήρες.

Advertisement
Advertisement

Του Γιάννη Τσιρογιάννη (giannistsirogiannis@hotmail.com)

Ανήκει ξεκάθαρα στην κατηγορία των μεγάλων και επιβλητικών SUV, αξιοποιώντας τις τεχνολογίες τόσο της ηλεκτροκίνησης όσο και της κίνησης σε όλους τους τροχούς. Το σύστημα PHEV με τους τρεις ηλεκτροκινητήρες προσφέρει υψηλή ιπποδύναμη ώστε οι δυνατότητες κίνησης αλλά και οι επιδόσεις να βρίσκονται στο μέγιστο βαθμό.

Mitsubishi-GT-PHEV-640

Advertisement
Advertisement

Το PHEV αποτελείται από μία μπαταρία επόμενης γενιάς υψηλής χωρητικότητας, τρεις ισχυρούς και αποδοτικούς ηλεκτροκινητήρες και ένα κινητήρα ειδικά σχεδιασμένο για το με βελτιωμένη απόδοση και τεχνολογία παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.

Mitsubishi-GT-PHEV-inter-640

Ο συγκεκριμένος συνδυασμός προσφέρει ηλεκτρική αυτονομία 120 χλμ. και συνδυαστικά με τα υβριδικά στοιχεία ξεπερνά τα 1.200 χιλιόμετρα παρακαλώ!

Advertisement

Σε ότι αφορά στους ηλεκτροκινητήρες, αυτοί είναι τοποθετημένοι ο ένας στον εμπρός άξονα και οι άλλοι δύο πίσω. Άπαντες έχουν σκοπό να βελτιώσουν την απόδοση της μόνιμης τετρακίνησης αλλά παράλληλα και του ενσωματωμένου συστήματος Super All Wheel Control (S-AWC), πετυχαίνοντας με αυτό τον τρόπο καλύτερα επίπεδα ευστάθειας στις δύσκολες οδικές συνθήκες.

mitsubishi-gt-phev-concept-640

Advertisement