Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mitsubishi: Έρχεται νέο MPV crossover μοντέλο

Ελλάδα 14:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mitsubishi: Έρχεται νέο MPV crossover μοντέλο

ΝΕΑ

Mitsubishi: Έρχεται νέο MPV crossover μοντέλο

ΝΕΑ

Με μία νέα teaser φωτογραφία η Mitsubishi μας προϊδεάζει για ένα νέο MPV crossover μοντέλο. Η νέα πρόταση της ιαπωνικής εταιρίας θα αποκαλυφθεί με κάθε επισημότητα στις 12 Νοεμβρίου στην Τζακάρτα της Ινδονησίας.

Advertisement
Advertisement

 

Προς το παρόν η ιαπωνική εταιρία έχει ανακοινώσει ελάχιστες λεπτομέρειες για το νέο MPV crossover μοντέλο της. Από τη φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα καταλαβαίνουμε ότι θα φέρει την εξέλιξη της σχεδιαστικής φιλοσοφίας της Mitsubishi με τις γραμμές της “Dynamic Shield” μάσκας να κυριαρχούν στο εμπρός μέρος.

Advertisement
Advertisement

Όπως μας έχει συνηθίσει και το παρελθόν, το νέο μοντέλο αναμένεται να συνδυάζει τα σχεδιαστικά και δυναμικά χαρακτηριστικά ενός SUV με την πρακτικότητα και την ευρυχωρία που προσφέρει ένα MPV, το οποίο αναμένεται να είναι και ιδιαίτερα πλούσια εξοπλισμένο.

Αναφορά δεν γίνεται για concept οπότε αναμένεται να είναι μοντέλο παραγωγής, το οποίο μάλιστα δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνισή του και στις ευρωπαϊκές αγορές αφού στην σχετική ανακοίνωση γίνεται λόγος για κάλυψη της φιλοδοξίας των πελατών της Mitsubishi “σε πολλά μέρη του κόσμου”.

Advertisement

Μένει να δούμε πού θα τοποθετηθεί το νέο MPV crossover στην γκάμα των Ιαπώνων, σύμφωνα και με τη νέα τους στρατηγική. Περισσότερες λεπτομέρειες σε λίγες ημέρες κατά την επίσημη αποκάλυψη του νέου μοντέλου στις 12 Νοεμβρίου.