Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

“Μυστήριο” teaser από τη Lamborghini

Ελλάδα 0:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

“Μυστήριο” teaser από τη Lamborghini

ΝΕΑ

“Μυστήριο” teaser από τη Lamborghini

ΝΕΑ

Με μια εικόνα που παραπέμπει στην Terzo Millennio, η Lamborghini προετοιμάζει το κοινό για την αποκάλυψη ενός νέου μοντέλου στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Advertisement
Advertisement

 

Με ένα νέο teaser η Lamborghini ενημερώνει το petrolhead κοινό για τις προθέσεις της να παρουσιάσει ένα νέο αυτοκίνητο στην επερχόμενη Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Η εικόνα που δείχνει το αυτοκίνητο σε σκοτεινό δωμάτιο με τα χαρακτηριστικά φώτα να κάνουν stand out, παραπέμπει ξεκάθαρα στο πρωτότυπο Terzo Millennio που είδαμε λίγο καιρό πριν. Μαζί με τη φωτογραφία, στο Instagram η Lamborghini είχε και ένα μικρό κείμενο- στο ίδιο μήκος κύματος.

Advertisement
Advertisement

«Κάτι νέο έρχεται. Ανυπομονείς να το δεις; Άνοιξε τα μάτια σου και κοίτα στο μέλλον» είναι το teaser που συνοδεύει την εικόνα. Στην πραγματικότητα, μια και οι πιθανότητες να δούμε την έκδοση παραγωγής της Terzo Millennio είναι μικρές, περιμένουμε να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν οι φήμες που ακούγονται αρκετό καιρό τώρα και θέλουν τη Lamborghini να ετοιμάζει ένα υβριδικό hypercar. Από την άλλη πάλι, δεν αποκλείεται να πρόκειται για το μοντέλο με το οποίο θα αντικατασταθεί η Aventador- αν και για τη συγκεκριμένη φήμη, οι τελευταίες πληροφορίες ήθελαν τις εξελίξεις να τρέχουν μετά το 2024.