Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mission Imposible! Το μηχανάκι… εξαϋλώθηκε (+video)

Ελλάδα 3:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mission Imposible! Το μηχανάκι… εξαϋλώθηκε (+video)

ΝΕΑ

Mission Imposible! Το μηχανάκι… εξαϋλώθηκε (+video)

ΝΕΑ

Μοιάζει με σκηνή με special effect σε κινηματογραφική ταινία, όμως η πραγματικότητα πολλές φορές ξεπερνά ακόμα και το σινεμά.

Advertisement
Advertisement

Από τα δεκάδες παράξενα και παράλογα που συμβαίνουν στους δρόμους της Κίνας και καταγράφονται από κάμερες ασφαλείας, αυτό εδώ κερδίζει επάξια τον τίτλο του πιο OMG ατυχήματος εδώ και πολύ καιρό.

Όπως βλέπουμε, ο οδηγός μιας μικρής μοτοσικλέτας κινείται με χαμηλή ταχύτητα σε έναν επαρχιακό δρόμο.

Από την απέναντι όμως πλευρά μπαίνει στο πλάνο και στην πορεία της μοτοσικλέτας ένα αυτοκίνητο, με απίστευτη ταχύτητα και έχοντας προφανώς χάσει τον έλεγχο.

Advertisement
Advertisement

Η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη και όλοι περιμένουν το μοιραίο για τον οδηγό. Όμως ο τελευταίος προφανώς έχει κάνει συμφωνία με όλους τους αγίους και τους βοηθούς τους στην Κίνα, και καταφέρνει να σταθεί όρθιος μετά την σύγκρουση.

Αυτό που είναι το πιο εντυπωσιακό είναι ότι το μηχανάκι κυριολεκτικά εξαϋλώθηκε από την σύγκρουση, με τον οδηγό να φαίνεται να τα έχει χαμένα για το πως έγιναν όλα αυτά.

Η όλη σκηνή μοιάζει σαν να έχει γυριστεί σε ταινίες δράσης με ειδικούς κασκαντέρ σε “Mission Imposible” καταστάσεις. Όμως πρόκειται για μία ακόμα περίπτωση της ερώτησης για το αν η τέχνη μιμείται την ζωή ή το αντίθετο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ατύχημα νταλίκας γέμισε τον δρόμο με… σεξουαλικά βοηθήματα (+video)
Τρομακτικό ατύχημα με πρωταγωνιστή αστυνομικό (+video)
Οι οθόνες αφής αυξάνουν τις πιθανότητες ατυχήματος