Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Εκανε τον αστυνομικό με ραντάρ πιστολάκι μαλλιών

Ελλάδα 23:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Εκανε τον αστυνομικό με ραντάρ πιστολάκι μαλλιών

ΝΕΑ

Εκανε τον αστυνομικό με ραντάρ πιστολάκι μαλλιών

ΝΕΑ

Ένας κουρέας θέλησε με αυτόν τον τρόπο να σταματήσει όσους τρέχουν έξω από το μαγαζί του. Κάποιοι το διασκέδασαν. Εσείς τι λέτε;

Advertisement
Advertisement

Η ιδέα που είχε ένας κομμωτής στην Βρετανία έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων, τόσο από την θετική όσο και από την αρνητική της πλευρά.

Ο 51χρονος Paul Johnson αποφάσισε να πάρει το νόμο στα χέρια του και να προσπαθήσει να μειώσει την υπερβολική ταχύτητα των οδηγών στο στενό δρομάκι έξω από το μαγαζί του.

Στην αρχή το ξεκίνησε ως φάρσα για να περάσει τον χρόνο του, όμως πλέον το κάνει τακτικά.

Advertisement
Advertisement

Στα διαλλείματα μεταξύ των πελατών του, φοράει ένα ανακλαστικό μπουφάν που μοιάζει με αυτό της Τροχαίας και στρέφει το σεσουάρ προς την κυκλοφορία, ξεγελώντας τους οδηγούς να νομίζουν ότι πρόκειται για όπλο ραντάρ.

Ο πατέρας τριών παιδιών έκανε αρχικά τη φάρσα για λίγα μόνο λεπτά – αλλά εντυπωσιάστηκε όταν είδε ότι είχε αποτέλεσμα και τα διερχόμενα αυτοκίνητα άρχισαν να επιβραδύνουν.

Είπε ότι είχε τέτοια επιτυχία που συνέχισε να επαναλαμβάνει το κόλπο σε τακτική βάση.

Advertisement

Μάλιστα ο κ. Johnson, ο οποίος εργάζεται ως κουρέας εδώ και 37 χρόνια, δήλωσε ότι έχει λάβει ακόμη και αιτήματα να φέρει το σεσουάρ του για να ξεγελάσει τους οδηγούς που τρέχουν με υπερβολική ταχύτητα σε άλλους κοντινούς δρόμους.

Advertisement

Ο κουρέας είπε ότι συνήθως υπάρχουν αρκετοί οδηγοί που τρέχουν με υπερβολική ταχύτητα στον δρόμο των 30 χλμ/ώρα και κόβουν μόλις τον δουν από μακριά, καθώς τον μπερδεύουν με μπλόκο της Τροχαίας.

Είπε επίσης ότι όταν οι οδηγοί συνειδητοποιούν ότι τους έχουν ξεγελάσει, συνήθως το παίρνουν με καλή διάθεση. Εσείς εδώ στην Ελλάδα πως θα αντιδρούσατε σε μία τέτοια εικόνα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Τροχαία θα κάνει εξετάσεις αίματος στους οδηγούς για την κούραση!
Βαριά τα πρόστιμα για την αναστροφή!
Πολλές οι παραβάσεις από τους Έλληνες οδηγούς

Advertisement