Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μιλάμε για θράσος: Βούτηξαν καταλύτες από περιπολικά!

Ελλάδα 23:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μιλάμε για θράσος: Βούτηξαν καταλύτες από περιπολικά!

ΝΕΑ

Μιλάμε για θράσος: Βούτηξαν καταλύτες από περιπολικά!

ΝΕΑ

Έξω από το κτίριο της υπηρεσίας SWAT στο San Francisco, «ελαφροχέρηδες» κατάφεραν και «σήκωσαν» τους καταλύτες από κάποια περιπολικά που ήταν παρκαρισμένα στο σημείο.

Advertisement
Advertisement

Η μάστιγα με τις κλοπές καταλυτών από επιτήδειους που θησαυρίζουν με τη μεταπώλησή τους, παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις στις ΗΠΑ.

Το τελευταίο «κρούσμα», ήταν σε αστυνομικό τμήμα στο San Francisco, όπου όπως εκ των υστέρων διαπιστώθηκε, κάποιοι θρασύτατοι κλέφτες δεν δίστασαν να «σηκώσουν» τους καταλύτες από ορισμένα van της αστυνομίας. Το περιστατικό έχει καταγραφεί ως γεγονός πριν τις 12 Σεπτεμβρίου, καθώς τότε ήταν που διαπιστώθηκε πως οι καταλύτες έχουν «κάνει φτερά» από τα αυτοκίνητα της ομάδας SWAT και εκείνης που ασχολείται με την εξουδετέρωση βομβών.

Advertisement
Advertisement

Μέχρι στιγμής και παρά τις εκκλήσεις για βοήθεια από τους επικεφαλής του συγκεκριμένου τμήματος, δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο που να οδηγεί σε συλλήψεις ή αποκάλυψη του κυκλώματος εμπορίας των μεταχειρισμένων καταλυτών. Η αλήθεια πάντως είναι πως οι καταλύτες έχουν γίνει στόχος σε παγκόσμιο επίπεδο, όχι τόσο για την επαναχρησιμοποίηση τους, όσο για την εμπορία των πολύτιμων μετάλλων που έχουν στα «σωθικά» τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δείτε ένα Honda CR-V να προσπαθεί να ξεφύγει από την αστυνομία (+video)
Ελληνική Αστυνομία: Δύναμή μας ο σεβασμός όλων (+video)
H BMW iX1 είναι πιο ακριβή από το Tesla Model Y