Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μικρό ηλεκτρικό πόλης από την Tesla;

Ελλάδα 12:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μικρό ηλεκτρικό πόλης από την Tesla;

ΝΕΑ

Μικρό ηλεκτρικό πόλης από την Tesla;

ΝΕΑ

Η Tesla ετοιμάζεται να επεκτείνει τη γκάμα της, δημιουργώντας ένα μικρό ηλεκτρικό όχημα για αστικά κέντρα!

Advertisement
Advertisement

Σκέψη που ξεκίνησε πριν από μερικούς μήνες, με αρχικό πεδίο δράσης την αγορά της Κίνας, εκεί όπου τα ηλεκτρικά οχήματα κερδίζουν έδαφος με πολύ γοργούς ρυθμούς, ευνοούμενα από τις κρατικές πρωτοβουλίες με στόχο την άμεση και ραγδαία μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης.

Μόλις τον περασμένο Ιανουάριο ο Elon Musk παραδεχόταν δημοσίως πως είναι στα πλάνα του η δημιουργία ενός τέτοιου οχήματος, που θα τοποθετούνταν στη γκάμα κάτω από τα Model 3 και Model Y. Μάλιστα είχε κάνει λόγο για σχεδίαση και κατασκευή του στην ασιατική χώρα.

Έξι μήνες μετά, τον περασμένο Ιούνιο, η Tesla (που όπως σας έχουμε ενημερώσει πλέον δραστηριοποιείται και στη χώρα μας) άρχισε τη διαδικασία αποδοχής σχεδίων από το κοινό ενώ στο Weibo έχει βάλει αγγελίες θέσεων εργασίας που μεταξύ άλλων αφορούν Design Manager, Creative Manager, Senior Car designer, Design Quality Specialist και a Graphic Designer.

Advertisement
Advertisement

tesla-weibo-aggelies1000x600

Και ως κερασάκι στην τούρτα ήρθε η δημοσιοποίηση αυτού του σχεδίου, που αποτελεί τη βάση της ιδέας του Musk για το επερχόμενο «μικρό» Tesla. Που όμως όπως είναι προφανές, μπορεί να «γεννηθεί» στην Κίνα αλλά το πιθανότερο είναι να εξελιχθεί σύντομα σε ένα «παγκόσμιο» μοντέλο που θα επεκτείνει ακόμα περισσότερο τη γκάμα προϊόντων της αμερικανικής εταιρείας.

Μία γκάμα που σύντομα θα εμπλουτιστεί με τα Cybertruck, Roadster, Semi, με την Tesla να συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
H Tesla ήρθε στην Ελλάδα και τα δίνει όλα με πολλές δόσεις – Δείτε αναλυτικά

Ποιο από τα μοντέλα Tesla είναι το γρηγορότερο; (video)

Advertisement

Tesla Model X 100D: Δοκιμάζουμε στην Ελλαδα το SUV της Tesla