Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μικρό «φρεσκάρισμα» για το Mitsubishi ASX

Ελλάδα 9:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μικρό «φρεσκάρισμα» για το Mitsubishi ASX

ΝΕΑ

Μικρό «φρεσκάρισμα» για το Mitsubishi ASX

ΝΕΑ

Η ιαπωνική εταιρία δίνει μία νέα διάσταση στο μικρό SUV της, προσθέτοντας πινελιές εκσυγχρονισμού στην σχεδίασή του.

Advertisement
Advertisement

Η Mitsubishi έδωσε στο ASX μια αναβάθμιση για φέτος, ευθυγραμμίζοντάς το με το Renault Captur, με το οποίο μοιράζεται κοινά μηχανικά μέρη και δάπεδο.

Παρόλο που μοιράζεται πολλές ομοιότητες με το γαλλικό ομόλογό του, το ASX διαθέτει μια μοναδική σχεδίαση στο μπροστινό μέρος, που το διαφοροποιεί αρκετά από το Captur.

Οι πιο αξιοσημείωτες αλλαγές στο εξωτερικό του ASX εντοπίζονται στο μπροστινό μέρος, όπου οι ανανεωμένοι προβολείς αντικαθιστούν τις προηγούμενες μονάδες.

Advertisement
Advertisement

Προεπισκόπηση σε νέα καρτέλα

Η Mitsubishi διαφοροποίησε το μοντέλο της με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, έναν νέο προφυλακτήρα και ένα κομψό, γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα που εκτείνεται στη μάσκα.

Στο εσωτερικό δεν υπάρχουν κάποιες αξιοσημείωτες αλλαγές, πέρα από κάποια νέα υλικά που χρησιμοποιούνται σε επιλεγμένα σημεία.

Advertisement

Τα στάνταρ χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ασύρματο Apple CarPlay και Android Auto, σύστημα παρακολούθησης της προσοχής του οδηγού, υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας έκτακτης ανάγκης και έξυπνη υποβοήθηση ταχύτητας.

Οι κινητήρες παραμένουν οι γνωστοί που υπάρχουν ήδη στη γκάμα του μοντέλου που γνωρίζουμε στην χώρα μας, ξεκινώντας από τον βασικό τρικύλινδρο του 1 λίτρου με τους 90 ίππους, και μετά το mild υβριδικό των 1,3 λίτρων με 138 ή 156 ίππους.

Advertisement

Υπάρχει επίσης η υβριδική έκδοση με τον 1.600άρη κινητήρα και τους 141 ίππους και η PHEV με τη μπαταρία των 10,5 kWh και απόδοση 160 ίππων.και η PHEV με τη μπαταρία των 10,5 kWh και απόδοση 160 ίππων.