ΝΕΑ

Μικρής έκτασης ανανέωση για το Fiat 500X

Ελλάδα 8:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μικρής έκτασης ανανέωση για το Fiat 500X

ΝΕΑ

Μικρής έκτασης ανανέωση για το Fiat 500X

ΝΕΑ

To crossover μοντέλο της Fiat ανανεώνεται ελαφρώς αισθητικά και σε επίπεδο εξοπλισμού, με την γκάμα κινητήρων του να παραμένει ίδια.

Advertisement
Advertisement

Επιμέλεια: Κώστας Φούζας

Το Fiat 500X αποκτά ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω (με νέες επενδύσεις στις ποδιές), καινούργιες 17άρες ζάντες αλουμινίου και παράλληλα είναι διαθέσιμο με 3 νέα εξωτερικά χρώματα. Η εταιρεία αναφέρει ότι και στο εσωτερικό του μοντέλου έχουν γίνει κάποιες αναβαθμίσεις στο φινίρισμα της κεντρικής κονσόλας & το τούνελ, ενώ και τα καθίσματα έρχονται με νέες επενδύσεις. Η γκάμα των μηχανικών συνόλων δεν παρουσιάζει αλλαγές. Έτσι στη βάση  των κινητήρων βενζίνης υπάρχει ο ατμοσφαιρικός 1.600άρης των 110 ίππων και ακολουθεί ο 1,4 τούρμπο με 140 & 170 ίππους (ο τελευταίος συνδυάζεται με 4κίνηση και αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων). Όσον αφορά τους πετρελαιοκινητήρες υπάρχουν 3 επιλογές. Ο 1,3 ΜTJ των 95 ίππων, ο 1,6 με 120 άλογα και ο 2λιτρος diesel με 140 ίππους (αποκλειστικά σε 4κίνητη έκδοση).

Advertisement
Advertisement

Τέλος, θυμίζουμε ότι το 500Χ διαθέτει μια πληθώρα εφαρμογών που ενισχύουν την ασφάλεια, όπως σύστημα προειδοποίησης ακούσιας αλλαγής λωρίδας, adaptive cruise control, σύστημα ελέγχου φρεναρίσματος και πολλά άλλα.