Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μικρή αναβάθμιση για το Subaru Impreza

Ελλάδα 20:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μικρή αναβάθμιση για το Subaru Impreza

ΝΕΑ

Μικρή αναβάθμιση για το Subaru Impreza

ΝΕΑ

Στην αγορά της Ιαπωνίας, το Subaru Impreza συνεχίζει την εμπορική του πορεία με μια μικρή αισθητική αναβάθμιση και δύο κινητήρες βενζίνης.

Advertisement
Advertisement

 

Παρά το γεγονός πως δεν έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την πρώτη του παρουσίαση, για το Impreza η Subaru έχει ήδη εμφανίσει την ανανεωμένη εκδοχή για την αγορά της Ιαπωνίας. Με μικρές αισθητικές αλλαγές στις οποίες περιλαμβάνεται και η αύξηση του πλάτους του αεραγωγού στη μάσκα-  η οποία είναι και αυτή αλλαγμένη, καθώς έχει γίνει πιο στενή. Στην καμπίνα, οι αλλαγές είναι ακόμα πιο μικρές. Το σύστημα ψυχαγωγίας είναι αναβαθμισμένο και αλλαγμένοι είναι οι διακόπτες για τον έλεγχο των λειτουργιών του.

Advertisement
Advertisement

Μαύρη γυαλιστερή λάκα έχει τοποθετηθεί στο περίγραμμα των διακοπτών του κλιματισμού, ενώ στις εκδόσεις με ηλεκτρικές ρυθμίσεις στο κάθισμα του οδηγού, υπάρχουν πλέον και μνήμες για την αποθήκευση των προτιμήσεων, έως και 3 διαφορετικών οδηγών. Σε ότι αφορά στα μηχανικά σύνολα με τα οποία εφοδιάζεται το ανανεωμένο μοντέλο, η βασική επιλογή είναι αυτή των 1,6 λίτρων με απόδοση 115 ίππων και η μεγαλύτερη είναι αυτή με το δίλιτρο μοτέρ που αποδίδει 154 ίππους. Ακόμα δεν υπάρχει εικόνα αναφορικά με το πότε θα κάνει την εμφάνισή του το ανανεωμένο Impreza στις υπόλοιπες αγορές όπου διατίθεται αλλά σίγουρα θα υπάρχουν νεότερα επί του θέματος τις επόμενες ημέρες.