Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Μικρή ανανέωση για το Suzuki Across

Ελλάδα 10:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μικρή ανανέωση για το Suzuki Across

Mobility

Μικρή ανανέωση για το Suzuki Across

Mobility

Το Suzuki Across θα συνεχίσει την εμπορική του πορεία με ορισμένες αναβαθμίσεις που έχουν περισσότερο να κάνουν με το λογισμικό του συστήματος infotainment.

Advertisement
Advertisement

Στο πρότυπα του «αδερφού» μοντέλου Toyota RAV4, το Suzuki Across σύντομα θα διατίθεται με αναβαθμισμένο λογισμικό στο σύστημα infotainment.

Η οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα μεγαλώνει και από 9,0, γίνεται 10,5 ίντσες, χωρίς όμως να έχει τα πλήκτρα στο πλάι. Νέα είναι επίσης η οθόνη 12,3 ιντσών για τα ψηφιακά όργανα πίσω από το τιμόνι, ενώ και σε ότι έχει να κάνει με την εμφάνιση του αυτοκινήτου, υπάρχει και η επιλογή του «White Pearl Metallic» χρώματος για το αμάξωμα.

Advertisement
Advertisement

Σε ότι έχει να κάνει με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου, δεν παρατηρούνται αλλαγές, με τον κινητήρα των 2,5 λίτρων με απόδοση 185 ίππων να συνδυάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες. Η συνολική απόδοση φτάνει τους 306 ίππους, ενώ η χωρητικότητα της μπαταρίας με την οποία εφοδιάζεται η PHEV έκδοση του μοντέλου, είναι 18,1 kWh.

Η κυκλοφορία της ανανεωμένης εκδοχής του μοντέλου στην αγορά της Ευρώπης, είναι προγραμματισμένη για τον Ιανουάριο του 2023. Αυτό που θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε, είναι το επίπεδο της επιβάρυνσης στην τιμή του αυτοκινήτου μετά και από αυτή την ανανέωση.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Video: Το νέο Suzuki Across των 306 PS
Δοκιμή: Suzuki Across PHEV E-CVT
Suzuki Jimny Cabrio; Κι όμως, υπάρχει

 

Advertisement