Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μικρή ανανέωση για την BMW Σειρά 1

Ελλάδα 14:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μικρή ανανέωση για την BMW Σειρά 1

ΝΕΑ

Μικρή ανανέωση για την BMW Σειρά 1

ΝΕΑ

Η ΒΜW φρεσκάρει για δεύτερη φορά τη Σειρά 1, η οποία θα συνεχίσει την εμπορική της καριέρα με ορισμένες αισθητικές αλλαγές. Ας δούμε ποιες είναι αυτές.

Advertisement
Advertisement

Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Ταυτόχρονα με την παρουσίαση της ανανεωμένης BMW Μ2 (δείτε εδώ σχετικά), η γερμανική φίρμα επέλεξε να φρεσκάρει και τη Σειρά 1. Έτσι, τo μικρομεσαίο πολυτελές hatchback μοντέλο της BMW αποκτά νέες ζάντες αλουμινίου & νέα χρώματα στην παλέτα του, ενώ στην γκάμα του προστίθενται καινούργιες επετειακές εκδόσεις: Edition Sport Line Shadow, Edition M Sport Shadow & BMW M140i Edition Shadow.

Στο εσωτερικό τώρα, όπου παρατηρούνται και οι περισσότερες αλλαγές, έχει τοποθετηθεί νέος πίνακας οργάνων με μαύρο φόντο, έχει ανασχεδιαστεί η κεντρική κονσόλα, στις πόρτες και τα καθίσματα υπάρχουν επενδύσεις διαφορετικής υφής και οι αεραγωγοί της καμπίνας είναι διαφορετικοί.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με την BMW το σύστημα iDrive έχει αναβαθμιστεί και στον προαιρετικό εξοπλισμό έχουν προστεθεί μια νέα κεντρική οθόνη 8,8 ιντσών και WiFi εγκατάσταση. Τέλος, να σημειώσουμε ότι στην γκάμα των κινητήρων της ανανεωμένης BMW Σειρά 1 δεν υπάρχουν αλλαγές και στη βάση παραμένει ο 1,5 τρικύλινδρος TwinPower Turbo βενζινοκινητήρας με τους 109 ίππους.