Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μύκονος: Η βενζίνη α-λα Νουσρέτ

Ελλάδα 15:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μύκονος: Η βενζίνη α-λα Νουσρέτ

ΝΕΑ

Μύκονος: Η βενζίνη α-λα Νουσρέτ

ΝΕΑ

Δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν οι χρυσές μπριζόλες του διάσημου τούρκου σεφ, με τις τιμές καυσίμων στο νησί των ανέμων…

Advertisement
Advertisement

Τσουχτερές είναι οι τιμές των καυσίμων στο νησί των ανέμων τη φετινή περίοδο όπου όλα τα αγαθά έχουν φτάσει στα ύψη…

Είναι γνωστό πως στη Μύκονο οι τιμές σε όλα τα αγαθά δεν συμβαδίζουν με την πραγματικότητα ή με τις τιμές που γνωρίζουμε από την υπόλοιπη Ελλάδα. Ο καφές, το… σουβλάκι ακόμα και η βενζίνη είναι σαφώς πιο ακριβά συγκριτικά με οποιοδήποτε άλλο μέρος της χώρας.

Φέτος όπου οι τιμές έχουν εκτοξευτεί στα ύψη δεν θα μπορούσαν να είναι το ίδιο για τις αντίστοιχες, αναφορικά με τα υγρά καύσιμα. Η πραγματικότητα είναι σκληρή και όσοι επισκέφτηκαν φέτος τη Μύκονο με… άδειο ρεζερβουάρ ή γέμισαν το όχημα που νοίκιασαν, διαπίστωσαν πως οι τιμές ήταν τσουχτερές για όλα τα είδη καυσίμου.

Advertisement
Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η αμόλυβδη 95 οκτανίων ξεκινούσε από τα 2.20 και έφτανε έως τα 2.30 ευρώ ανά λίτρο, όταν την ίδια ώρα στην Αττική οι τιμές κυμαίνονταν από 1.85 έως 2 ευρώ ανά λίτρο.

Φουλάρεις με… πόσο;

Advertisement

Όπως θα δείτε και στις σχετικές εικόνες του Newsauto, η 95άρα άγγιξε τα 2.295 ευρώ (!), ενώ το απλό diesel έφτασε να πωλείται 1.936 ευρώ ανά λίτρο. Αίσθηση μεγαλύτερη προκαλεί η τιμή της 100άρας, όπου που σε πρατήριο με… προσιτές τιμές άγγιξε τα 2.40 ευρώ ανά λίτρο ενώ η τιμή του υγραερίου κίνησης σχεδόν έφτασε το 1.10 ευρώ…

Advertisement

Στην πράξη ένα μεσαίο αυτοκίνητο με ντεπόζιτο χωρητικότητας 60 λίτρων θα γεμίσει με 137.7 ευρώ, ενώ αν ο ιδιοκτήτης επιλέξει την 100άρα θα πρέπει να πληρώσει 143.7 ευρώ.

Οι παραπάνω τιμές για φουλάρισμα ρεζερβουάρ δεν αφορούν… νταλίκα αλλά επιβατικό όχημα.

 

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μύκονος: Η Ψαρρού της… στεγνής ξαπλώστρας
Μύκονος: Μπήκε με το Wrangler στην θάλασσα (video)
H γυναίκα πιλότος που θα φέρει το F-35 στους ελληνικούς ουρανούς (+video)