Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μια Williams στο σαλόνι σας…

Ελλάδα 4:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μια Williams στο σαλόνι σας…

ΝΕΑ

Μια Williams στο σαλόνι σας…

ΝΕΑ

Τα παλιά αυτοκίνητα της Formula 1 περνούν μια φορά στη ζωή τους από πλειστηριασμό, όταν όμως το κάνουν απαιτούν πολλά χρήματα, ειδικά εάν έχουν οδηγηθεί στο παρελθόν από γνωστούς θρύλους της F1. Για παράδειγμα αυτή εδώ η Williams του 2005…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Σε αντίθεση με τo πραγματικό μονοθέσιο του Webber του 2005, αυτό εδώ δεν κοστίζει μια περιουσία αφού δεν διαθέτει κινητήρα, μετάδοση, υδραυλικά συστήματα και ηλεκτρικά καλώδια. Επίσης, παρότι ορισμένα εξαρτήματα μπορεί να είναι δανεισμένα από την FW21, το πλαίσιο είναι μια αναπαραγωγή, για σκοπούς εξοικονόμησης χρημάτων, εξ ου και η ετικέτα ‘replica’.

Στη SilverstoneAuctions που πραγματοποιείται στο Silverstone στις 19 Ιουλίου, αυτή η Williams Formula 1 μπορεί να μην πηγαίνει γρήγορα τον πλειοδότη της στην πίστα, αλλά όπως λέει ο οίκος δημοπρασιών, είναι “ιδανική για αίθουσα συσκέψεων, εκθεσιακούς χώρους και άλλα τινά”, υπογραμμίζοντας το γεγονός ότι είναι “σε άριστη κατάσταση”. Η αλήθεια είναι πως δύναται να χτυπήσει μια τιμή της τάξης των 16.000 δολαρίων συμπεριλαμβανομένων των φόρων. Μερικοί άνθρωποι θα ήθελαν να κατέχουν κάτι διαφορετικό. Επιπλέον, σε αντίθεση με τα πολύτιμα πρώην αυτοκίνητα της F1 σε ιδιωτικές συλλογές αυτό δεν θα σας κοστίσει τα πάντα, αυτό είναι και το μυστικό της επιτυχίας του.

Advertisement
Advertisement

Williams-F1-replica-tsiro-530

Επιπλέον, εάν βρίσκεστε σε αυτό το είδος και θέλετε σόνι και καλά να το ζωντανέψετε, θα μπορούσατε να βρείτε ένα Cosworth V8 για να ταιριάζει στο σασί εάν έχετε όρεξη και χρήματα. Ή μπορείτε απλά να πλύνετε καλά το κουφάρι και να το τοποθετήσετε όπου εσείς επιθυμείτε. Εάν δεν πείτε ότι είναι αντίγραφο, αμφιβάλλουμε αν κάποιος θα αναγνωρίσει τη διαφορά, ούτως ή άλλως.