Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μία σειρά από «εξωφρενικές» εκδόσεις της BMW X7

Ελλάδα 15:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μία σειρά από «εξωφρενικές» εκδόσεις της BMW X7

ΝΕΑ

Μία σειρά από «εξωφρενικές» εκδόσεις της BMW X7

ΝΕΑ

Δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από την επίσημη εμφάνιση της νέας BMW X7 και διάφοροι καλλιτέχνες και επίδοξοι σχεδιαστές , έχουν ξεκινήσει να παρουσιάζουν τις δικές τους προτάσεις, που ας μην γελιόμαστε είναι σε τόσο μεγάλο βαθμό ιδιαίτερες, που μπορούν να χαρακτηριστούν και εξωφρενικές.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Είναι γεγονός ότι η νέα BMW X7 δείχνει επιβλητική, λόγω τόσο των διαστάσεων, όσο και της ευμεγέθους εμπρός μάσκας. Το νέο επταθέσιο SUV από το Μόναχο είναι και το πολυτελέστερο μοντέλο της οικογένειας «X», ενώ φιλοδοξεί να αποτελέσει το αντίβαρο της Σειράς 7. ‘Εχοντας ως βάση το συγκεκριμένο μοντέλο, ο Ρώσος «καλλιτέχνης» της ψηφιακής εποχής, Nikita Aksyonov μας παρουσιάζει το πώς βλέπει πιθανές μελλοντικές παραλλαγές της X7.

BMW-X7-Off-Road-830x553-chariatis-530

Πρώτα από όλα, υπάρχει η έκδοση pick-up, που στο παρελθόν είχε απασχολήσει τους ανθρώπους της εταιρείας, οι οποίοι είχαν δημοσιεύσει μία ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα, βασισμένη στην Μ3 (E92). Aκόμη πιο «αστεία» δείχνει η BMW X7 6×6, η οποία , θεωρητικά, θα αποτελέσει το αντίπαλο δέος της Mercedes-AMG G63 6×6. Η σχεδίασή της δείχνει αρκετά παρόμοια με την αντίστοιχη του pick-up, με την προσθήκη του επιπλέον άξονα και της μπάρας με τα LED φώτα στην οροφή.

Advertisement

Υπάρχει επίσης μία αμιγώς «εκτός δρόμου» έκδοση, η Off-Road, η οποία διαθέτει μεγαλύτερο ύψος από το έδαφος, ενισχυμένα φτερά, μπροστινό bull-bar, προστατευτικές επιφάνειες κάτω από τον χώρο του κινητήρα καθώς και χωμάτινα ελαστικά.