Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μια Rolls-Royce για ιδιαίτερα γούστα

Ελλάδα 12:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μια Rolls-Royce για ιδιαίτερα γούστα

ΝΕΑ

Μια Rolls-Royce για ιδιαίτερα γούστα

ΝΕΑ

Μια Dawn Black Badge με αρκετά τολμηρούς χρωματικούς συνδυασμούς δημιούργησε η Rolls-Royce για πελάτες που θέλουν να ξεχωρίζουν με κάθε τρόπο.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για μια ειδική έκδοση της Dawn Black Badge που δημιουργήθηκε κατόπιν παραγγελίας από την αντιπροσωπία της Rolls-Royce στο Abu Dhabi. Ως γνωστό πολλές φορές οι πελάτες στη Μέση Ανατολή δεν αρκούνται στην ιδιαιτερότητα των πανάκριβων οχημάτων τους και επιθυμούν να προσθέσουν σε αυτή μια γερή δόση εξατομίκευσης.

Η συγκεκριμένη Rolls-Royce έχει μια πολύ διακριτική διχρωμία στο χρωματισμό που συνδυάζει δύο αποχρώσεις του λευκού, τις Arctic White και Matte Arctic White όμως έχει μια αρκετά χτυπητή αντίθεση λόγω του έντονου μπλε της μαλακής οροφής και του δέρματος που υπάρχει στις εσωτερικές επενδύσεις.

5a105f54-rolls-royce-dawn-black-badge345654harpi640

Advertisement
Advertisement

Κατά τα άλλα το μοντέλο συνοδεύεται από τα γνωστά μηχανικά μέρη της σειράς γεγονός που σημαίνει πως κινείται από ένα V12 twin-turbo κινητήρα 6.6 λίτρων με 600 ίππους και 85 kgm ροπής ο οποίος χαρίζει επιτάχυνση 0-100 km/h σε 4,9 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 250 km/h.

5a105f54-rolls-royce-dawn-black-badge345654harpi640_1