Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μία πανάκριβη Ferrari SF 90 Stradale γίνεται κομμάτια και θρύψαλα

Ελλάδα 22:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μία πανάκριβη Ferrari SF 90 Stradale γίνεται κομμάτια και θρύψαλα

ΝΕΑ

Μία πανάκριβη Ferrari SF 90 Stradale γίνεται κομμάτια και θρύψαλα

ΝΕΑ

Mία κούκλα Ferrari SF 90 Stradale του 1 εκατομμυρίου ευρώ καταλήγει μετά από ατύχημα σε μία άμορφη μάζα η οποία βγαίνει σε δημοπρασία για ανταλλακτικά.

Advertisement
Advertisement

Τα ατυχήματα με Ferrari τραβούν τα φώτα της δημοσιότητας καθώς τα αυτοκίνητα της ιταλικής εταιρίας αποτελούν όνειρο για τους πολλούς. Και εφιάλτη για κάποιους λίγους, που είχαν την δυνατότητα να την αποκτήσουν αλλά όχι και τις ικανότητες να την χειριστούν.

Στην περίπτωσή μας πρόκειται για την πιο ισχυρή Ferrari όλων των εποχών, την υβριδική SF 90 Stradale. Η συγκεκριμένη έχει βγει προς πώληση στην κατάσταση που βλέπετε, με το οδόμετρο να έχει γράψει μόνο 290 χιλιόμετρα.

Advertisement
Advertisement

Όπως συμβαίνει με αντίστοιχες ιντερνετικές δημοπρασίες, δεν υπάρχουν στοιχεία για το πως έγινε το ατύχημα και τι οδήγησε την κούκλα SF 90 σε αυτή την κατάσταση.

Η καταστροφή που έχει γίνει πάντως είναι μεγάλη, ιδίως στο εμπρός μέρος το οποίο μάλλον δέχτηκε και το μεγαλύτερο φορτίο της σύγκρουσης.

Advertisement

Πολλά πράγματα λείπουν από το εμπρός μέρος ενώ φαίνεται ότι έχει υποστεί καταστροφές και το ηλεκτρικό σύστημα υψηλής τάσης για το υβριδικό σύστημα, κάτι που σημαίνει ότι μάλλον δεν συμφέρει η επισκευή της.

Advertisement

Αλλά και το υπόλοιπο αμάξωμα έχει αρκετά σημαντικές ζημιές, και μόνο ο χώρος του κινητήρα μοιάζει να έχει τα λιγότερα προβλήματα. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο “πλεονέκτημα” της δημοπρασίας, καθώς μπορεί να πωληθεί ο V8 και μάλιστα σε αρκετά καλή τιμή.

Η αξία μιας καινούργιας SF 90 είναι κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ. Το πόσο μπορεί να πωληθεί το τρακαρισμένο αυτοκίνητο που βλέπουμε στις φωτογραφίες είναι άγνωστο.

Advertisement

Πάντως σε αντίστοιχες περιπτώσεις στο παρελθόν, πιάνουν αρκετά καλές τιμές, μιας και ακόμα και ως ανταλλακτικά (ο κινητήρας για παράδειγμα) η αξία τους είναι πολύ υψηλή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Γιατί η Chevrolet αγόρασε τον κινητήρα τρακαρισμένης Ferrari;
Ferrari SF90 Stradale: Έτσι έσπασε το ρεκόρ (video)
Ακόμα ένα τρομακτικό ατύχημα με Ferrari 488 Pista