Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μια μοναδική Maserati Levante από τη Novitec

Ελλάδα 4:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μια μοναδική Maserati Levante από τη Novitec

ΝΕΑ

Μια μοναδική Maserati Levante από τη Novitec

ΝΕΑ

Η Levante, το πρώτο SUV στην ιστορία της Maserati αποτελεί το πεδίο πλήρους βελτίωσης της γνωστής Novitec, η οποία της προσφέρει μια πολύ δυναμική εμφάνιση και περισσότερη δύναμη σε όλα τα μοτέρ της.

Advertisement
Advertisement

Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Το πρώτο στοιχείο που διαχωρίζει τη βελτιωμένη Levante της Novitec είναι η πραγματικά πολύ επιθετική εξωτερική της εμφάνιση, λόγω κυρίως των νέων πλατύτερων πλαϊνών φτερών (κατά 10 εκατοστά εμπρός και κατά 12 εκατοστά πίσω). Παράλληλα, έχει τοποθετηθεί ένα νέο τμήμα στο καπό από ανθρακονήματα, επίσης ένα carbon εμπρόσθιο σπόιλερ, αλλά και πίσω αεροτομή και διαχύτης πάλι από ανθρακονήματα, που τονίζουν αντίστοιχα την εμφάνιση της Levante.

Εκτός όμως από την εμφάνιση η Novite επαναρυθμίζει την αερανάρτηση και μειώνει την απόσταση από το έδαφος κατά 25 χλστ., ενώ προσθέτει και νέες ζάντες 22 ιντσών, με χαμηλού προφίλ ελαστικά 295/30 εμπρός και 335/25 πίσω. Σε ό,τι αφορά στους κινητήρες, η αρχική βενζινοκίνητη έκδοση της Levante με τον 3λιτρο biturbo κινητήρα αποκτά πλέον 487 άλογα και 660 Nm ροπής, με το 0-100 km/h να έρχεται σε μόνο 4,8 sec.

Advertisement
Advertisement

Η επίσης 3λιτρη biturbo Levante diesel αυξάνει τη δύναμή της στους 318 ίππους (από 266 άλογα εργοστασιακά) και τη ροπή στα 680 Nm, με το 0-100 km/h να πέφτει στα 6,2 sec.