Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μια Mercedes S500 τέρας! (VIDEO)

Ελλάδα 10:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μια Mercedes S500 τέρας! (VIDEO)

ΝΕΑ

Μια Mercedes S500 τέρας! (VIDEO)

ΝΕΑ

Πρόκειται για μια S-Class που σε κάποιες στιγμές, θα δείχνει το… λασπωμένο μονοπάτι ακόμα και στη G-Class. Είναι αναμφίβολα μια χρήση του μοντέλου που δεν είχε κατά νου κανείς στη Mercedes.

Advertisement
Advertisement

 

Έχουμε «θαυμάσει» πολλά και διάφορα από τη Ρωσία και την ευρηματικότητα των μηχανικών που αρέσκονται στις μετατροπές εκεί. Σε αυτήν εδώ την περίπτωση όμως, το αποτέλεσμα μας ξεπέρασε μια και η πάλαι ποτέ απόλυτη λιμουζίνα S500 (W140), μεταμορφώθηκε σε ένα εκτός δρόμου κτήνος. Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που από το 2012 είναι έτοιμο στη μορφή που το βλέπουμε, μια και ο ιδιοκτήτης του ήθελε να έχει την απόλυτη εκτός δρόμου S-Class.

Advertisement
Advertisement

Αυτό που διακρίνουμε και στο video παρακάτω, είναι πως το αμάξωμα της απόλυτης λιμουζίνας του παρελθόντος, έχει προσαρμοστεί πάνω σε ένα πλαίσιο εκτός δρόμου μοντέλου ειδικά μεταποιημένου για hard core off roading. Από το 2012 μαζεύει βραβεία (γιατί άραγε;) για το ιδιαίτερο αυτό μοντέλο που χρηματοδότησε για να κατασκευάσει και να κυκλοφορεί στις ιδιαίτερες εκτός δρόμου συνθήκες της χώρας του. Όπως φαίνεται όμως τώρα, ο ιδιοκτήτης –και εμπνευστής αυτής της ιδέας- θέλει να το πουλήσει.

Advertisement

Με μια τιμή που αντιστοιχεί σε 72.000 ευρώ σχεδόν, το συγκεκριμένο εκτός δρόμου τέρας, μπορεί να αλλάξει χέρια για να ικανοποιήσει την όρεξη κάποιου άλλου «μερακλή» που θα θέλει να έχει όλες τις πολυτέλειες στα πιο απομακρυσμένα σημεία του ορίζοντα. Στο video με το οποίο επιδεικνύει το αυτοκίνητο ο κάτοχος, οι ικανότητες της συγκεκριμένης S-Class μοιάζουν πραγματικά αξεπέραστες- αμφισβητώντας σε ορισμένα σημεία ακόμα και την ανωτερότητα της G-Class σε ότι αφορά τις εκτός δρόμου δυνατότητες. Ο κινητήρας με τον οποίο εφοδιάζεται η συγκεκριμένη, είναι σύμφωνα με την αγγελία της πώλησης, 5λιτρος, αποδίδει 320 ίππους και έχει διανύσει (σε αυτή τη μορφή προφανώς) κάπου 10.000 χιλιόμετρα.

 

Advertisement